Маринад для шашлику з риби
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви збираєтеся на пікнік, то зверніть увагу на цей дивно простий, але дуже апетитний рецепт приготування маринаду для шашлику з риби.
Пропоную вашій увазі досить простий рецепт маринаду для шашлику з риби, вельми оригінальний і пікантний.
1. Для його приготування знадобиться невелика ємність, в якій буде маринуватися риба. Насамперед туди потрібно налити оливкову олію. Можна, можливо, звичайно, використовувати і будь-яке інше рослинне масло.
2. Досить часто часник виключають з рибних страв, а дуже даремно. Він додає особливу пікантність. Зубчик часнику потрібно очистити і розтовкти в ступці.
3. Практично незмінним інгредієнтом рибних страв є лимон. В даний рецепт приготування маринаду для шашлику з риби використовується лайм, в тому числі трохи цедри.
4. Додати дрібку солі за смаком. Замість меленого перцю можна використовувати пластівці.
5. Особливу оригінальність маринаду додасть мед. Його потрібно додати зовсім небагато, щоб надати легку солодку нотку.
Як слід перемішати все і можна додати в маринад рибку. Мінімум залишити на півгодини-годину, щоб як слід просочилася риба усіма смаками. А потім можна відправляти її на решітку або шампур.
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Вапно або лимонний - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Мед - 0.5 чайних ложки
1. Для його приготування знадобиться невелика ємність, в якій буде маринуватися риба. Насамперед туди потрібно налити оливкову олію. Можна, можливо, звичайно, використовувати і будь-яке інше рослинне масло.
2. Досить часто часник виключають з рибних страв, а дуже даремно. Він додає особливу пікантність. Зубчик часнику потрібно очистити і розтовкти в ступці.
3. Практично незмінним інгредієнтом рибних страв є лимон. В даний рецепт приготування маринаду для шашлику з риби використовується лайм, в тому числі трохи цедри.
4. Додати дрібку солі за смаком. Замість меленого перцю можна використовувати пластівці.
5. Особливу оригінальність маринаду додасть мед. Його потрібно додати зовсім небагато, щоб надати легку солодку нотку.
Як слід перемішати все і можна додати в маринад рибку. Мінімум залишити на півгодини-годину, щоб як слід просочилася риба усіма смаками. А потім можна відправляти її на решітку або шампур.