Маринад з моркви і риби
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва буде нарозхват на вашому столі. Ніжне рибне філе під пікантним і ароматним маринадом з моркви - просто чудово! Готуйте з запасом.
Дуже смачне гаряче блюдо з риби і моркви. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю і моркву. Додайте до них суміш рослинного масла, цукру, кетчупу, томатної пасти і води. Обваляйте в борошні шматочки рибного філе і також обсмажте. Потім викладіть в каструлю шарами шматочки філе і овочі. На другий шар риби покладіть перець горошком і лавровий лист. Накрийте кришкою і оперувати в розігріту до 180 градусів духовку на 2 годину. Після цього остудіть і подайте на стіл. Смачного!
- Річковий окунь, філе - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Перець горошком - 3 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 170 мілілітрів
- Вода - 0, 5 L
- Сіль, спеції - За смаком
Морква потріть, поріжте цибулю і обсмажте разом на сковороді кілька хвилин. Далі зніміть з вогню.
Шматочки філе обваляйте в борошні й обсмажте на добре розігрітій сковороді з двох сторін. При цьому рибу можна посолити.
Рослинна олія, цукор, кетчуп, томатну пасту і воду змішайте і додайте до овочів на сковороді.
Потім викладіть в каструлю шарами шматочки філе і овочі. На другий шар риби покладіть перець горошком і лавровий лист.
Накрийте кришкою і оперувати в розігріту до 180 градусів духовку на 2 годину. Після цього остудіть і подайте на стіл. У холодильнику блюдо зберігайте в банку затоку тонким шаром рослинного масла.