Рецепт Маринад з моркви і риби фото

Маринад з моркви і риби
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Соуси , Маринади
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ця страва буде нарозхват на вашому столі. Ніжне рибне філе під пікантним і ароматним маринадом з моркви - просто чудово! Готуйте з запасом.

Опис приготування:

Дуже смачне гаряче блюдо з риби і моркви. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю і моркву. Додайте до них суміш рослинного масла, цукру, кетчупу, томатної пасти і води. Обваляйте в борошні шматочки рибного філе і також обсмажте. Потім викладіть в каструлю шарами шматочки філе і овочі. На другий шар риби покладіть перець горошком і лавровий лист. Накрийте кришкою і оперувати в розігріту до 180 градусів духовку на 2 годину. Після цього остудіть і подайте на стіл. Смачного!

  • Річковий окунь, філе - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Перець горошком - 3 штуки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 170 мілілітрів
  • Вода - 0, 5 L
  • Сіль, спеції - За смаком
маринад з моркви і риби - фото крок 1
Морква потріть, поріжте цибулю і обсмажте разом на сковороді кілька хвилин. Далі зніміть з вогню.
маринад з моркви і риби - фото крок 2
Шматочки філе обваляйте в борошні й обсмажте на добре розігрітій сковороді з двох сторін. При цьому рибу можна посолити.
маринад з моркви і риби - фото крок 3
Рослинна олія, цукор, кетчуп, томатну пасту і воду змішайте і додайте до овочів на сковороді.
маринад з моркви і риби - фото крок 4
Потім викладіть в каструлю шарами шматочки філе і овочі. На другий шар риби покладіть перець горошком і лавровий лист.
маринад з моркви і риби - фото крок 5
Накрийте кришкою і оперувати в розігріту до 180 градусів духовку на 2 годину. Після цього остудіть і подайте на стіл. У холодильнику блюдо зберігайте в банку затоку тонким шаром рослинного масла.

Схожі рецепти