Рецепт Маринад для перепелів на грилі фото

Маринад для перепелів на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Апельсин , Імбир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Найголовніший секрет смачного м'яса - це правильний маринад. Адже якщо він підкачає, то м'ясо вже буде складно врятувати. Або сильно заливати його соусом, що переб'є смак, або викидати.

Опис приготування:

Тому вибравши правильні інгредієнти під певний продукт, ви точно можете сказати, що страва вийде. Я підготувала просту інструкцію, в якій описано, як приготувати маринад для перепелів на грилі. З таким рецептом, ви точно отримаєте смачну і ароматну птицю.

  • Імбир - 10 грам
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Апельсиновий сік - 200 мілілітрів
  • Перець чилі - 0, 1 штуки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
маринад для перепелів на грилі - фото крок 1
Для початку добре натріть сіллю і перцем перепелів, щоб маринад краще вбрався.
маринад для перепелів на грилі - фото крок 2
З'єднайте в глибокій тарілці соєвий соус, віджатий сік з апельсина, дрібно натертий імбир, нарубані перець і мед. Добре все перемішайте.
маринад для перепелів на грилі - фото крок 3
Покладіть перепелів в маринад на 1 час, також можете додати скоринки від апельсина. Вони додадуть птиці тонкий цитрусовий аромат.

Схожі рецепти