Маринад для перепелів на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Найголовніший секрет смачного м'яса - це правильний маринад. Адже якщо він підкачає, то м'ясо вже буде складно врятувати. Або сильно заливати його соусом, що переб'є смак, або викидати.
Тому вибравши правильні інгредієнти під певний продукт, ви точно можете сказати, що страва вийде. Я підготувала просту інструкцію, в якій описано, як приготувати маринад для перепелів на грилі. З таким рецептом, ви точно отримаєте смачну і ароматну птицю.
- Імбир - 10 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Апельсиновий сік - 200 мілілітрів
- Перець чилі - 0, 1 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку добре натріть сіллю і перцем перепелів, щоб маринад краще вбрався.
З'єднайте в глибокій тарілці соєвий соус, віджатий сік з апельсина, дрібно натертий імбир, нарубані перець і мед. Добре все перемішайте.
Покладіть перепелів в маринад на 1 час, також можете додати скоринки від апельсина. Вони додадуть птиці тонкий цитрусовий аромат.