Маринад для перепелів на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Найголовніший секрет смачного м'яса - це правильний маринад. Адже якщо він підкачає, то м'ясо вже буде складно врятувати. Або сильно заливати його соусом, що переб'є смак, або викидати.
Опис приготування:
Тому вибравши правильні інгредієнти під певний продукт, ви точно можете сказати, що страва вийде. Я підготувала просту інструкцію, в якій описано, як приготувати маринад для перепелів на грилі. З таким рецептом, ви точно отримаєте смачну і ароматну птицю.
- Імбир - 10 грам
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Апельсиновий сік - 200 мілілітрів
- Перець чилі - 0, 1 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку добре натріть сіллю і перцем перепелів, щоб маринад краще вбрався.
З'єднайте в глибокій тарілці соєвий соус, віджатий сік з апельсина, дрібно натертий імбир, нарубані перець і мед. Добре все перемішайте.
Покладіть перепелів в маринад на 1 час, також можете додати скоринки від апельсина. Вони додадуть птиці тонкий цитрусовий аромат.