Шурпа з перепелів
(покроковий рецепт з фото)
Шурпа з перепелів - дуже незвичайний і неймовірно смачний суп. Рецептом цієї страви зі мною поділився мисливець, який таким ось чином постійно готує перепелів. Це дуже хороший суп!
Перед вами простий рецепт приготування шурпи з перепелів. Готувати краще всього на природі. Якщо у вас є казан - чудово! суп, зварений в казані, - особливо гарний і наваристий. Перед початком приготування обробіть тушки перепелів, очистивши і дуже ретельно їх промивши водою. Гарного дня!
- Перепели - 8-10 штук (очищені)
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 5-6 штук
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Зелень - 1 За смаком (кріп і петрушка)
Підготовлені тушки перепелів заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння. Потім воду зливаємо, промиваємо птицю і кладемо в казан, знову заливаємо водою і варимо до готовності, знімаючи піну.
Через 15 хвилин кладемо подрібнену цибулю і моркву, порізану кільцями. Даємо їм прокипіти 7-8 хвилин.
Тепер додаємо порізані кубиками: перець болгарський і помідори. Солимо і перчимо суп, кидаємо лаврушку.
Коли перепел майже готовий потрібно додати жменю пшона або локшину (на ваш погляд). Готовий суп знімаємо з вогню, даємо йому настоятися 10 хвилин. При подачі присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!