Рецепт Сосиски з квашеною капустою в пиві фото

Сосиски з квашеною капустою в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Квашена капуста, Сосиски
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Що може бути традиційніше в Німеччині, ніж вечеря з сосисками і квашеною капустою? Розповім про те, як приготувати сосиски з квашеною капустою в пиві. Просте, смачна страва для ситного обіду і вечері.

Можна використовувати будь-яке пиво, краще пшеничне, або яблучний сидр. Таке блюдо можна подавати в тарілці або в булці, буде схоже на хот-дог. Сосиски вибирайте в натуральній кишці, можна яловичі, телячі або свинячі. Блюдо до столу подається гарячим, і не хвилюйтеся за сильний запах або присмак алкоголю, ви їх не відчуєте, тільки приємний смак і аромат.

  • Сосиски - 5 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Пиво - 340 мілілітрів
  • Кваша капуста - 500 грам
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часниковий порошок - За смаком
  • Parikia - 0, 5 чайних ложки
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте її півкільцями.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 2
2. У сковороді розігрійте олію і викладіть сосиски, підсмажте їх з усіх боків до золотистої скоринки.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 3
3. Додайте до сосисок цибулю, сіль, мелений перець і часниковий порошок. Обсмажуйте до м'якості цибулі.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 4
4. Влийте в сковороду пиво, додайте гірчицю і перемішайте все гарненько.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 5
5. Накрийте кришкою і тушкуйте все близько 10 хвилин на середньому вогні.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 6
6. Викладіть в сковороду квашену капусту з усіма соками. Перемішайте і накрийте кришкою, Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні. В останні 5 хвилин відкрийте кришку, щоб випарувалася зайва рідина. Додайте за смаком сіль і паприку.
сосиски з квашеною капустою в пиві - фото крок 7
7. Подавайте готову страву з картоплею або галушками, а також з булкою.

Схожі рецепти