Сосиски з квашеною капустою в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути традиційніше в Німеччині, ніж вечеря з сосисками і квашеною капустою? Розповім про те, як приготувати сосиски з квашеною капустою в пиві. Просте, смачна страва для ситного обіду і вечері.
Можна використовувати будь-яке пиво, краще пшеничне, або яблучний сидр. Таке блюдо можна подавати в тарілці або в булці, буде схоже на хот-дог. Сосиски вибирайте в натуральній кишці, можна яловичі, телячі або свинячі. Блюдо до столу подається гарячим, і не хвилюйтеся за сильний запах або присмак алкоголю, ви їх не відчуєте, тільки приємний смак і аромат.
- Сосиски - 5 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Пиво - 340 мілілітрів
- Кваша капуста - 500 грам
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Parikia - 0, 5 чайних ложки
1. Очистіть цибулину і наріжте її півкільцями.
2. У сковороді розігрійте олію і викладіть сосиски, підсмажте їх з усіх боків до золотистої скоринки.
3. Додайте до сосисок цибулю, сіль, мелений перець і часниковий порошок. Обсмажуйте до м'якості цибулі.
4. Влийте в сковороду пиво, додайте гірчицю і перемішайте все гарненько.
5. Накрийте кришкою і тушкуйте все близько 10 хвилин на середньому вогні.
6. Викладіть в сковороду квашену капусту з усіма соками. Перемішайте і накрийте кришкою, Тушіте про 15-20 хвилин на середньому вогні. В останні 5 хвилин відкрийте кришку, щоб випарувалася зайва рідина. Додайте за смаком сіль і паприку.
7. Подавайте готову страву з картоплею або галушками, а також з булкою.