Сосіскa в листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Іноді швидкі і смачні перекуски на роботі чи навчанні просто необхідні. Сьогодні я поділюся з вами нескладним рецептом, як приготувати сосиски в листковому тісті в домашніх умовах.
Такі пиріжки з сосисками можна подавати гарячими, з легким свіжим овочевим салатом, заправленим олією або, як в кращих німецьких традиціях, з кислою капустою. Також (якщо звичайно щось залишиться! ) сосиски в тісті можна взяти на наступний день з собою і насолодитися ними вже в холодному вигляді.
- Листкове тісто - 500 грам
- Сосиски - 8 штук (франкфуртські сосиски підійдуть найкраще)
- Яйце - 1 штука
1
Розкачайте листкове тісто, попередньо розморозивши, і розрізати вздовж на смужки приблизно по 2, 5 сантиметра шириною. Акуратно змочіть тісто водою.
2
Оберніть сосиски тестом так, щоб вони виглядали по обидва боки приблизно по 1 сантиметру.
3
Розкладіть по листу папір для запікання, покладіть на неї підготовлені сосиски в тісті. Розбийте яйце і змастіть спеціальним пензликом тісто.
4
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте 10 хвилин.