Смачна закуска на природу
(покроковий рецепт з фото)
Ось уже багато років ми вибираємося на природу. І поки на вогні нудиться шашличок, ковбаски і грибочки, ми розважаємо себе бесідами і перекусом. Розповім, як приготувати смачну закуску на природу.
В якості закуски до пікніка можна взяти все, що у вас є в будинку. Мені до вподоби ось такі бутерброди, які зовсім не схожі на ті, що ми звикли робити вранці до чаю або кави. Така закуска дуже легка, але в той же час поживна, вона ароматна і хрустка. Бутерброди можна подавати гарячими або вже остиглими.
- Оливкова олія - За смаком
- Хліб - 4 скибочки
- Томат - 1/2 штуки (можна брати в'ялений)
- Моцарелла - 4 скибочки
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. Сковороду розігріваю з невеликою кількістю оливкової олії, потім роблю середній вогонь і викладаю 2 скибочки білого хліба.
2. Мою і нарізаю скибочки помідора. На злегка обсмажений хліб викладаю по 2 шматочка моцарели, зверху кладу по 2 скибочки томата, за смаком солю і перчу.
3. Накриваю кожен шматочок хліба на сковороді ще одним шматочком і акуратно перевертаю бутерброд.
4. Чавунною сковородою придавлюю скибочки хліба, так отримаю рум'яної скоринки і хрусткий хлібець. Готую так 3-4 хвилини.
5. Розрізаю кожен бутерброд на 2 частини, щоб було видно зріз. Такі бутерброди можна загорнути з собою і їсти холодними або гарячими.