Швидкий і смачна вечеря
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас часто постає питання в голові: "що мені зробити на вечерю? ", тоді ви зобов'язані прочитати мій рецепт. Так як я не люблю робити супер-складні страви, то з цим варіантом ви точно впораєтеся.
Сьогодні ви дізнаєтеся про те, як приготувати швидкий і смачну вечерю, а саме тилапию з овочами на сковороді. Ніжне біле філе добре поєднується з помідорами і перцем. Вони дадуть страві соковитість і красивий колір. Все виглядає барвисто, хоча робиться буквально за 20 хвилин. Дуже раджу!
- Тілапія, філе - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець червоний - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Маслини без кісточок - 100 грам
- Томатний соус - 100 мілілітрів
- Вино біле - 0, 25 склянки
- Орегано сухий - 1 Ст. Ложка
- Перець гострий мелений - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У сковороді розігрійте масло. Потім викладіть в неї перець і цибулю смужками, помідор кубиками. Додайте сіль і перець. Гасіть овочі під кришкою 4 хвилини на повільному вогні.
Потім додайте подрібнений часник, маслини половинками, томатний соус, вино, орегано і гострий перець. Інгредієнти перемішайте.
В кінці додайте просолену і поперчённую рибу. Гасіть блюдо під кришкою 6-8 хвилин. Все готово! Додайте зелень за смаком. Смачного!