Правильна вечеря в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви, приготовані в мультиварці давно підкорили серця багатьох господинь. Сьогодні я розповім вам, як приготувати правильний вечерю в мультиварці. Дивіться рецепт!
Така вечеря готується легко і швидко, головне заздалегідь приготувати масло. Таке масло буде відмінно поєднуватися також з куркою. Важливо відмітити, що ви можете готувати таким способом будь філе риби, наприклад, окуня або морського язика. Подавайте рибу з картопляним пюре або відвареним рисом.
Смачного!
- Філе тріски без шкіри - 1, 2 кілограма
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Вершкове масло - 100 грам (для укропного масла)
- Гілочки уропа - 4 штуки (для укропного масла)
- Лимонна цедра - 1 Ст. Ложка (для укропного масла)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (для укропного масла)
1
Вершкове масло кімнатної температури змішайте з лимонним соком, цедрою і нарубаним кропом.
2
Харчову плівку складіть в 2 рази. Викладіть в неї масло і надайте йому форму ковбаски. Плівку загорніть і приберіть в холодильник для застигання.
3
Рибу помийте, обсушити і наріжте на порційні шматки. Борошно змішайте з сіллю і перцем, обваляйте в суміші кожен шматочок риби.
4
На дно мультиварки влийте масло (близько 2 см), переведіть в режим "жарка" .
5
Рибу обсмажте по 4 хвилини з кожного боку. І подавайте з шматочками укропного масла.