Рецепт Правильна оселедець під шубою фото

Правильна оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Буряк, Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Щоб приготувати правильну оселедець під шубою, просто скористайтеся даними рецептом і все буде, як треба! Мені здається, що інгредієнти і їх пропорції підібрані абсолютно оптимально. Спробуйте!

Розповім, як приготувати правильну оселедець під шубою. Як мені здається, правильне страва повинна мати багато шарів, адже це не тільки красиво зовні, але і більш насичено. Всі використовувані інгредієнти вказані в точних пропорціях. Єдине, що неможливо вгадати - це кількість майонезу. Хай щастить!

  • Оселедець - 1-2 штук (філе)
  • Морква - 1-2 штук (відварна)
  • Картопля - 3-4 штук (відвареної)
  • Буряк відварна - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок (можна замінити ріпчастою цибулею)
  • Яйця - 3 штуки (зварені круто)
  • Майонез - 1 За смаком
  • Сіль і перець - 1 За смаком
правильна оселедець під шубою - фото крок 1
Попередньо відваріть в мундирах картоплю і моркву. Яйця зваріть круто.
правильна оселедець під шубою - фото крок 2
Відваріть в мундирах буряк.
правильна оселедець під шубою - фото крок 3
На дно подовженою тарілки викладаємо оселедець, порізану кубиками. Зверху присипаємо подрібненою зеленою або ріпчастою цибулею.

Кожен шар змащуємо тонким шаром або сіткою з майонезу.

правильна оселедець під шубою - фото крок 4
Варені яйця очищаємо, трьом на тертці і присипаємо оселедець з цибулею.
правильна оселедець під шубою - фото крок 5
Трьом на тертці варену картоплю.
правильна оселедець під шубою - фото крок 6
Наступний шар - відварна морква, також терта.
правильна оселедець під шубою - фото крок 7
Трьом на тертці відварну буряк.
правильна оселедець під шубою - фото крок 8
Солимо і перчимо до смаку, поливаємо майонезом. Розподіляємо майонез по поверхні.
правильна оселедець під шубою - фото крок 9
Слід зазначити, що далі я викладаю ще один шар з риби, овочів і майонезу. Потім ставлю салат в холодильник на 3 години для просочення.
правильна оселедець під шубою - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти