Правильна оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати правильну оселедець під шубою, просто скористайтеся даними рецептом і все буде, як треба! Мені здається, що інгредієнти і їх пропорції підібрані абсолютно оптимально. Спробуйте!
Розповім, як приготувати правильну оселедець під шубою. Як мені здається, правильне страва повинна мати багато шарів, адже це не тільки красиво зовні, але і більш насичено. Всі використовувані інгредієнти вказані в точних пропорціях. Єдине, що неможливо вгадати - це кількість майонезу. Хай щастить!
- Оселедець - 1-2 штук (філе)
- Морква - 1-2 штук (відварна)
- Картопля - 3-4 штук (відвареної)
- Буряк відварна - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок (можна замінити ріпчастою цибулею)
- Яйця - 3 штуки (зварені круто)
- Майонез - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Попередньо відваріть в мундирах картоплю і моркву. Яйця зваріть круто.
Відваріть в мундирах буряк.
На дно подовженою тарілки викладаємо оселедець, порізану кубиками. Зверху присипаємо подрібненою зеленою або ріпчастою цибулею.
Кожен шар змащуємо тонким шаром або сіткою з майонезу.
Варені яйця очищаємо, трьом на тертці і присипаємо оселедець з цибулею.
Трьом на тертці варену картоплю.
Наступний шар - відварна морква, також терта.
Трьом на тертці відварну буряк.
Солимо і перчимо до смаку, поливаємо майонезом. Розподіляємо майонез по поверхні.
Слід зазначити, що далі я викладаю ще один шар з риби, овочів і майонезу. Потім ставлю салат в холодильник на 3 години для просочення.
Смачного!