Легка вечеря
(покроковий рецепт з фото)
Дивіться, як приготувати легку вечерю. Легкий він у всіх відносинах: готується зовсім просто і відмінно засвоюється. Така вечеря вже точно не осяде на талії зайвими сантиметрами.
Якщо ви дотримуєтеся дуже суворої дієти, то від сиру в страві можна відязикатися. Але моцарелла тут хороша, адже, як відомо, вона ідеально поєднується з помідорами в будь-якому їх вигляді.
Якщо поставити маринуватися курочку вранці, то по приходу з роботи ви зможете швидко приготувати вечерю.
- Грудка куряча - 4 штуки
- Базилік свіжий - 1 пучок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Помідори - 500 грам
- Моцарелла - 30 грам
Дрібно поріжте базилік, змішайте з маслом, оцтом, сіллю, перцем, подрібненим часником. Залийте цією сумішшю курку, залиште на годину в холодильнику.
Духовку нагрейте до 200 градусів. Викладіть курку в форму, змішайте помідори з маслом, перцем, сіллю. Великі помідори розрізати. Викладіть овочі в форму, накрийте пергаментом.
Запікайте блюдо 35-40 хвилин. За пару хвилин до готовності додайте на курку сир і дозвольте розплавитися.