Легка куряча підлива
(покроковий рецепт з фото)
Легка куряча підлива використовується як дип-соус до каш, спагетті, картоплі і іншим гарнірів. Вибір гарніру залежить від особистого смаку і може варіюватися. Пробуйте!
Ніжна і дуже смачна куряча підлива, яку можна подавати з будь-яким гарніром. Цю підливу можна приготувати однаково смачно на сметані або томатній пасті. Дотримуйтесь всі кроки і у вас вийде смачне і ніжне блюдо!
- Курка - 350-400 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Чилі зелений - 1 штука
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 3 штуки
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Вершки - 1/2 склянки
- Імбир - 20 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Молоко - 1/2 склянки
1. Курку наріжте і змішайте зі сметаною, kurkumoy, кмином, сушеним імбиром і сіллю. Залиште м'ясо маринуватися на 15 хвилин.
2. На сковороді розігрійте вершкове масло і обсмажте м'ясо до повної готовності. Потім викладіть на тарілку.
3. У сковороду, в якій смажилася курка відправте подрібнений імбир, часник і чилі. Смажте протягом 1 хвилини.
4. Додайте, пропущені через м'ясорубку помідори. Гасіть до випаровування вологи протягом 15 хвилин. Додайте коріандр.
5. Влийте вершки, молоко. Додайте сіль і перець за смаком.
6. Помістіть м'ясо до помідорів і тушкуйте кілька хвилин на слабкому вогні, помішуючи. Смачного!