Рецепт Легка куряча підлива фото

Легка куряча підлива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Легка куряча підлива використовується як дип-соус до каш, спагетті, картоплі і іншим гарнірів. Вибір гарніру залежить від особистого смаку і може варіюватися. Пробуйте!

Опис приготування:

Ніжна і дуже смачна куряча підлива, яку можна подавати з будь-яким гарніром. Цю підливу можна приготувати однаково смачно на сметані або томатній пасті. Дотримуйтесь всі кроки і у вас вийде смачне і ніжне блюдо!

  • Курка - 350-400 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Чилі зелений - 1 штука
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 3 штуки
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Імбир - 20 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Молоко - 1/2 склянки
легка куряча підлива - фото крок 1
1. Курку наріжте і змішайте зі сметаною, kurkumoy, кмином, сушеним імбиром і сіллю. Залиште м'ясо маринуватися на 15 хвилин.
легка куряча підлива - фото крок 2
2. На сковороді розігрійте вершкове масло і обсмажте м'ясо до повної готовності. Потім викладіть на тарілку.
легка куряча підлива - фото крок 3
3. У сковороду, в якій смажилася курка відправте подрібнений імбир, часник і чилі. Смажте протягом 1 хвилини.
легка куряча підлива - фото крок 4
4. Додайте, пропущені через м'ясорубку помідори. Гасіть до випаровування вологи протягом 15 хвилин. Додайте коріандр.
легка куряча підлива - фото крок 5
5. Влийте вершки, молоко. Додайте сіль і перець за смаком.
легка куряча підлива - фото крок 6
6. Помістіть м'ясо до помідорів і тушкуйте кілька хвилин на слабкому вогні, помішуючи. Смачного!

Схожі рецепти