Легка піца
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться перекусити - приготуйте піцу! Показую і розповідаю всім любителям цього чудового блюда простий рецепт легкої піци. Готувати можете її хоч кожен день з різними начинками!
Тісто для піци зазвичай готується дріжджове. Раджу робити його на сухих дріжджах. Щоб приготувати легку піцу, ви можете взяти будь-яку начинку, що у вас є під рукою. Томати і сир, звичайно, обов'язкові. Замість томатної пасти можете використовувати томатну сальсу.
- Молоко - 150 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 7 грам
- Цукор - 3 чайних ложки
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Томатна паста - 250-300 грам
- Сир - 400 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Корнішони - 10 штук
- Ковбаса - 150 грам
Заведіть дріжджову опару: розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте до них цукор і залиште в сторонці, щоб вони підійшли.
Яйця збийте з оливковою олією.
Яйця збийте з оливковою олією.
В опару додайте борошно і яйця збиті, замісіть тісто. Накрийте його плівкою харчової і залиште підходити в теплому місці хвилин на 30.
Поки тісто підходить, підготуйте інгредієнти: поріжте скибочками перець, ковбаса і корнішони.
Тісто готове розкачайте як можна тонше (до 1 см. В товщину).
Змастіть рясно томатною пастою.
Викладіть зверху начинку, посипте все тертим сиром.
Потім викладіть ковбасу.
Випікайте піцу хвилин 20-25 в розігрітій до 180 градусів духовці.
Випікайте піцу хвилин 20-25 в розігрітій до 180 градусів духовці.
Готову легку піцу подавайте прямо з печі. Смачного!