Рецепт Легка піца фото

Легка піца
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочеться перекусити - приготуйте піцу! Показую і розповідаю всім любителям цього чудового блюда простий рецепт легкої піци. Готувати можете її хоч кожен день з різними начинками!

Опис приготування:

Тісто для піци зазвичай готується дріжджове. Раджу робити його на сухих дріжджах. Щоб приготувати легку піцу, ви можете взяти будь-яку начинку, що у вас є під рукою. Томати і сир, звичайно, обов'язкові. Замість томатної пасти можете використовувати томатну сальсу.

  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Томатна паста - 250-300 грам
  • Сир - 400 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Корнішони - 10 штук
  • Ковбаса - 150 грам
легка піца - фото крок 1
Заведіть дріжджову опару: розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте до них цукор і залиште в сторонці, щоб вони підійшли.
Яйця збийте з оливковою олією.
легка піца - фото крок 2
В опару додайте борошно і яйця збиті, замісіть тісто. Накрийте його плівкою харчової і залиште підходити в теплому місці хвилин на 30.
легка піца - фото крок 3
Поки тісто підходить, підготуйте інгредієнти: поріжте скибочками перець, ковбаса і корнішони.
легка піца - фото крок 4
Тісто готове розкачайте як можна тонше (до 1 см. В товщину).
легка піца - фото крок 5
Змастіть рясно томатною пастою.
легка піца - фото крок 6
Викладіть зверху начинку, посипте все тертим сиром.
легка піца - фото крок 7
Потім викладіть ковбасу.
Випікайте піцу хвилин 20-25 в розігрітій до 180 градусів духовці.
легка піца - фото крок 8
Готову легку піцу подавайте прямо з печі. Смачного!

Схожі рецепти