Рецепт Смачна Ачма з сиром фото

Смачна Ачма з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Помідор, Часник
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Аджика

Стало вже традицією, що щоліта я виділяю півдня на заготовки аджики з часником на зиму. У кожній сім'ї є свій рецепт приготування. Мій - один з найлегших.

Як приготувати аджику з часником, дізнаєтеся з моєї фамільної шкатулки рецептів. Впевнена, якщо ви зробите цей рецепт влітку, то він вас ще не раз виручить взимку. Тому розбирайте з руками і ногами. Гострота цієї аджики залежить не від часнику, а від гострого перцю чилі. Так що додавайте його до смаку. Я роблю аджику гострої.

  • Перець чилі - 4 штуки
  • Помідори - 5 кілограм
  • Часник - 300 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 25 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Оцет 9% - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
аджика з часником - фото крок 1
Промийте всі складові аджики. Очистіть часник, а великі помідори і перець поріжте на половинки або четвертинки. Невеликі томати можете залишити недоторканими.
аджика з часником - фото крок 2
Пропустіть все через м'ясорубку. Головне - домогтися однорідності. Після того, як все перекрутили, перелийте в каструлю і поставте на вогонь на 35 хвилин.
аджика з часником - фото крок 3
Через зазначений час додайте всі інші інгредієнти: зелень, сіль цукор, видавіть 300г. Часнику, влийте оцет. Як все додали, перемішайте і залиште на вогні ще на 10 хвилин. Перед розливом в банки кожен раз перемішайте, щоб густа частина аджики не залишалося завжди на дні.

Схожі рецепти