Смачна закуска з грибів і перцю
(покроковий рецепт з фото)
В кулінарну скарбничку любителям пікантних маринованих овочів хочу запропонувати додати дуже простий, але неймовірно вдалий рецепт закуски, яка підійде і для щоденного, і для святкового столу.
Хочу поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати смачну закуску з грибів і перцю в ароматному маринаді. Вона прекрасно підійде як до м'яса, так і до овочів, наприклад. Її можна брати з собою на пікнік або доповнити нею звичні вам страви. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
- Гриби - 800 грам
- Вода - 3 L
- Оцет - 100 мілілітрів(+ 3 чайні ложки)
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Чорний перець - 1 щіпка
- Червоний перець - 1 щіпка
- Солодкий перець - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
1. Насамперед поставте велику каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння. Тим часом очистіть і подрібніть грибочки. Перець і часник очистіть, наріжте невеликими кубиками.
2. У киплячу воду додайте оцет і викладіть гриби. provara 3 хвилин, а після відкиньте на друшляк. В окремий сотейник відправте солодкий перець, часник, оцет, сіль, цукор та інші спеції. Перекладіть туди ж грибочки.
3. Додайте рослинне масло, трохи води, поставте на вогонь і млоїте на середньому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини.
4. Зніміть з вогню, перекладіть в скляну тару. Остудивши, приберіть в холодильник на ніч. Ось така апетитна закуска виходить. Дуже смачно, обов'язково спробуйте.