Закуска з гіркого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів пекучих заготовок - пропоную рецепт простий закуски з гіркого перцю. Виходить дуже смачно!
Готувати закуску з гіркого перцю дуже легко, досить мати в наявності всі необхідні інгредієнти. Для рецепта знадобиться гіркий перець чилі, солодкий болгарський перець, помідори і спеції. Щоб закуска НЕ прокисла, візьміть обов'язково трохи рослинного масла і оцту.
- Перець чилі гострий - 200 грам
- Перець червоний солодкий - 100 грам
- Помідори - 200 грам
- Цукор - 5 грам
- Сіль - 3 грами
- Масло рослинне - 15 грам
- Оцет 9% - 5 грам

Підготуйте інгредієнти.

Вимийте всі овочі, наріжте шматочками середнього розміру і складіть в чашу блендера.

Подрібніть овочі в блендері.

Всипте сіль і цукор. Поставте на вогонь.

Влийте масло і оцет, варите 10 хвилин.

Закуску відразу розкладіть по банках.

Дайте охолонути під ковдрою. Вихід готової закуски - 2 банки по 200 грам. Смачного!