Рецепт Скумбрія на грилі по-королівськи фото

Скумбрія на грилі по-королівськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу, Літні
Гарячі страви

Що може бути смачніше рибки, приготовленої по-королівськи з димком, у вихідний день! Скумбрія для цих цілей підходить якнайкраще: ціна не кусається, і при цьому смакові якості порадують.

Апетитна скумбрія для любителів пікніків. Дуже ароматно і апетитно, відмінна альтернатива м'ясних страв. Скумбрія, смажена на грилі в банановому листі, виходить дуже ніжною, соковитою і майже кремовою структури. Бананове листя я знайшла випадково в супермаркеті, і на думку спала така ідея з рибкою. Всі родичі мене підтримали і підтвердили смакота рибки порожніми тарілками.

  • Скумбрія - 800 грам
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Чилі порошок - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 15 зубчиків
  • Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
  • Банановий лист - 5-6 штук
скумбрія на грилі по-королівськи - фото крок 1
1. Нагрійте гірчичне масло і остудіть його. Змішайте масло гірчичне зі сметаною, kurkumoy, чилі, сіллю, гірчицею, імбиром, часником і лимонним соком.
скумбрія на грилі по-королівськи - фото крок 2
2. Обмокніть скумбрію в маринаді і залиште на годину-дві в холодильнику маринуватися.
скумбрія на грилі по-королівськи - фото крок 3
3. Помістіть рибу на банановий лист.
скумбрія на грилі по-королівськи - фото крок 4
4. Смажте скумбрію на грилі по 3-4 хвилини з кожного боку.

Схожі рецепти