Рецепт Сконе від Юлії Висоцької фото

Сконе від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Сухофрукти , Молоко , Ізюм
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Люблю готувати по вихідним з Юлією Висоцькою. Мені дуже до душі її рецепти і доступні опису. Цього разу спробувала спекти Сконе, класичний англійські булочки до чаю. Вийшло класно!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати Сконе від Юлії Висоцької. Рецепт перевірила на собі: все виходить просто виключно добре. Тісто готується легко, булочки формуються довільно. Одна особливість: тісто не потрібно занадто вже старанно перемішувати, а то воно може стати жорстким. Тепер кожен зможе приготувати елегантні англійські булочки до чаю або кави.

  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Ізюм - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор коричневий - 150 грам
  • Яєчні жовтки - 1 штука
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 15 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1
Відразу поставте грітися духовку до 190 градусів.
2
Збийте масло з цукром. Додайте розпушувач, сіль і вершки. Продовжуйте активно перемішувати. Можна за допомогою міксера або комбайна.
3
Потроху додайте половину борошна. Влийте молоко і додайте родзинки. Перемішайте.
4
Додайте решту борошна і замісити легке тісто.
5
Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном, трохи розкачайте і сформуйте булочки.
6
Деко застеліть папером для випічки і змастіть оливковою олією. Викладіть булочки і змастіть їх жовтком.
7
Випікайте 20-25 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти