Сконе від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Люблю готувати по вихідним з Юлією Висоцькою. Мені дуже до душі її рецепти і доступні опису. Цього разу спробувала спекти Сконе, класичний англійські булочки до чаю. Вийшло класно!
Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати Сконе від Юлії Висоцької. Рецепт перевірила на собі: все виходить просто виключно добре. Тісто готується легко, булочки формуються довільно. Одна особливість: тісто не потрібно занадто вже старанно перемішувати, а то воно може стати жорстким. Тепер кожен зможе приготувати елегантні англійські булочки до чаю або кави.
- Борошно пшеничне - 600 грам
- Ізюм - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор коричневий - 150 грам
- Яєчні жовтки - 1 штука
- Вершки - 200 мілілітрів
- Молоко - 180 мілілітрів
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 15 грам
- Сіль - 1 щіпка
1
Відразу поставте грітися духовку до 190 градусів.
2
Збийте масло з цукром. Додайте розпушувач, сіль і вершки. Продовжуйте активно перемішувати. Можна за допомогою міксера або комбайна.
3
Потроху додайте половину борошна. Влийте молоко і додайте родзинки. Перемішайте.
4
Додайте решту борошна і замісити легке тісто.
5
Викладіть тісто на стіл, присипаний борошном, трохи розкачайте і сформуйте булочки.
6
Деко застеліть папером для випічки і змастіть оливковою олією. Викладіть булочки і змастіть їх жовтком.
7
Випікайте 20-25 хвилин. Смачного!