Сільські ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Дуже соковиті ковбаски, томління в лушпиння підливі. По-домашньому смачно і ароматно, ситно! Можна їсти з будь-яким гарніром або овочевим салатом.
Отже, розповім вам, як приготувати "сільські ковбаски" . Такі ковбаски просто відлітають навіть зі святкового столу, вони дуже ароматні і соковиті. Зі спецій я додаю дрібку мускатного горіха, чебрець, базилік, koriandr, перець чорний мелений. Бажаєте додати гостроти? Покладіть пару пучок перцю чилі меленого. М'ясо бажано перекрутити через найдрібніше сито м'ясорубки два рази, щоб яловичина встигла приготуватися. Шматочок свинини можна взяти і жирніше, тоді котлетки будуть дуже соковитими! хай щастить!
- Свинина - 600 грам
- Яловичина - 400 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 4-5 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
- Коріандр мелений - 1-2 Щепоток
1. Підготуйте продукти. М'ясо вимийте і перекрутити через м'ясорубку два рази.
2. У фарш покладіть крохмаль, часник, сіль, перець, спеції. Перемішайте. Влийте молоко і гарненько вимісіть фарш.
3. Вимішуйте руками або ложкою, поки фарш не візьме все молоко і стане однорідним, як на фото. Затягніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 2 годину.
4. Вологими руками сформуйте довгі ковбаски, у мене вийшло 9 штук. Можна зробити менше за величиною, але більше за кількістю, і навпаки.
5. Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло (його потрібно трохи) і обсмажте до красивої скоринки котлети. Я все робила в двох сковорідках, в одну не вмістилися всі ковбаски.
6. Зверху посипте порізаною цибулею (тонкі півкільця відмінно підійдуть), додайте лаврушку, перець горошком і стакан води. Накрийте щільно кришкою і тушкуйте близько 40 хвилин.
7. Подавайте ковбаски зі смаженою цибулею та овочами або овочевими салатами. Приємного!