Рецепт Сільські зимові щі фото

Сільські зимові щі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Картопля, Яловичина, Морква, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Щи

Щи - класика російської кухні. Чому ці щі зимові? Тому що після приготування їх треба прибрати на кілька годин на мороз, - так вони стануть ще смачніше. Заходьте і дивіться, як приготувати ці щі.

Ці щі приготовлені за класичним рецептом. З нововведення: картопля кладеться цілком, а потім розминається виделкою і повертається в суп. На мою думку, прекрасно було б додати в ці щі сушені гриби, краще білі! Загалом, щі виходять смачні і ароматні!

  • Яловичина - 500 грам (будь-яке м'ясо для бульйону за бажанням)
  • Капуста квашена - 500 грам
  • Картопля - 4 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Smalec - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
сільські зимові щі - фото крок 1
М'ясо помийте, покладіть в каструлю, залийте водою.
сільські зимові щі - фото крок 2
Додайте лавровий лист, горошки перцю і варіть 1, 5 годину. Потім м'ясо приберіть з каструлі і наріжте або відокремте від кісток. В кінці ми повернемо його в суп.
сільські зимові щі - фото крок 3
Лук наріжте кубиком, моркву натріть на тертці.
сільські зимові щі - фото крок 4
Обсмажте моркву і цибулю на смальці хвилин 7.
сільські зимові щі - фото крок 5
Додайте томатний соус (у мене заморожений) і обсмажте ще хвилин 5.
сільські зимові щі - фото крок 6
У бульйон покладіть квашену капусту.
сільські зимові щі - фото крок 7
Потім очищену картоплю цілком.
сільські зимові щі - фото крок 8
Варіть до готовності картоплі. Потім дістаньте його і розімніть. Поверніть в бульйон.
сільські зимові щі - фото крок 9
Додайте зажарку, м'ясо і нарізаний зубчик часнику.
сільські зимові щі - фото крок 10
Через 5 хвилин зніміть з вогню. Дайте охолонути і винесіть на мороз на 1-2 діб. Подавайте гарячими зі сметаною!

Схожі рецепти