Шпинат з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Шпинат з беконом - це легка закуска, яку можна приготувати за дві секунди. Подати таку закуску можна на сніданок, до обіду або вечері. Шпинат з беконом - смачне, корисне і бюджетне блюдо.
Шпинат з беконом - смачне і дуже корисне блюдо для всієї родини. Готуйте його в будь-який час доби і пору року. Завжди будьте ситі і здорові!
- Шпинат - 400 грам (свіжий або заморожений)
- Бекон - 80 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - - За смаком
- Курячий бульйон або кип'ячена вода - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 1/4 склянки (можна не використовувати.)
1. Шпинат промийте і опустіть на 20 секунд в киплячу воду, потім відкиньте на друшляк.
2. Після того, як шпинат стече, поріжте його на кілька смужок.
3. Бекон наріжте невеликими кубиками і обсмажте в сковороді на середньому вогні до золотистого кольору.
4. Поки бекон смажитися, очистіть цибулю і часник і пропустіть їх через м'ясорубку або збийте блендером до однорідної кашки. Потім додайте до обсмаженої бекону.
5. Додайте до бекону, цибулі і часнику сіль і перець. Все перемішайте і обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-6 хвилин.
6. По закінченню 6 хвилин маса з лука, часнику і бекону повинна виглядати не такою рідкою і походити на пасту.
7. Додайте шпинат, ложку кип'яченої води або бульйону і вершки. Все перемішайте, накрийте кришкою і тушьте на повільному вогні протягом 10 хвилин.
8. Подавайте з вареним яйцем. Смачного!