Рецепт Шпинат з беконом фото

Шпинат з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бекон , Шпинат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Шпинат з беконом - це легка закуска, яку можна приготувати за дві секунди. Подати таку закуску можна на сніданок, до обіду або вечері. Шпинат з беконом - смачне, корисне і бюджетне блюдо.

Опис приготування:

Шпинат з беконом - смачне і дуже корисне блюдо для всієї родини. Готуйте його в будь-який час доби і пору року. Завжди будьте ситі і здорові!

  • Шпинат - 400 грам (свіжий або заморожений)
  • Бекон - 80 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Курячий бульйон або кип'ячена вода - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 1/4 склянки (можна не використовувати.)
шпинат з беконом - фото крок 1
1. Шпинат промийте і опустіть на 20 секунд в киплячу воду, потім відкиньте на друшляк.
шпинат з беконом - фото крок 2
2. Після того, як шпинат стече, поріжте його на кілька смужок.
шпинат з беконом - фото крок 3
3. Бекон наріжте невеликими кубиками і обсмажте в сковороді на середньому вогні до золотистого кольору.
шпинат з беконом - фото крок 4
4. Поки бекон смажитися, очистіть цибулю і часник і пропустіть їх через м'ясорубку або збийте блендером до однорідної кашки. Потім додайте до обсмаженої бекону.
шпинат з беконом - фото крок 5
5. Додайте до бекону, цибулі і часнику сіль і перець. Все перемішайте і обсмажуйте, помішуючи, протягом 5-6 хвилин.
шпинат з беконом - фото крок 6
6. По закінченню 6 хвилин маса з лука, часнику і бекону повинна виглядати не такою рідкою і походити на пасту.
шпинат з беконом - фото крок 7
7. Додайте шпинат, ложку кип'яченої води або бульйону і вершки. Все перемішайте, накрийте кришкою і тушьте на повільному вогні протягом 10 хвилин.
шпинат з беконом - фото крок 8
8. Подавайте з вареним яйцем. Смачного!

Схожі рецепти