Шпинат (гарнір)
(покроковий рецепт з фото)
Крім круп і овочів відмінним гарніром до м'яса, рибі і інших страв може стати шпинат. Пробували його в такому варіанті? Якщо ще не довелося, то раджу взяти на замітку цей простий рецепт.
Покажу, як приготувати шпинат, гарнір з нього дійсно шикарний. Це швидко, корисно, смачно і нереально ароматно! В даному випадку використовується мускатний горіх, але ви можете взяти і інші ароматні спеції. Перед подачею зелень можна відкинути на друшляк або акуратно злити зайву рідину зі сковороди. Вижарівать сильно не потрібно, досить 5-7 хвилин на повільному вогні.
- Шпинат - 1 пучок
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, мускатний горіх - За смаком
1. Шпинат ретельно промийте під проточною водою і обсушити.
2. На сковороді з'єднайте рослинна і вершкове масло.
3. Викладіть шпинат.
4. Збризніть соком лимона, приправити сіллю, поперчіть, додайте дрібку мускатного горіха. Смажте 5-7 хвилин, помішуючи лопаткою.
Після видаліть зайву рідину і подавайте до столу.
Смачного!
Після видаліть зайву рідину і подавайте до столу.
Смачного!