Рецепт Шпинат (гарнір) фото

Шпинат (гарнір)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Овочі, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Гарніри

Крім круп і овочів відмінним гарніром до м'яса, рибі і інших страв може стати шпинат. Пробували його в такому варіанті? Якщо ще не довелося, то раджу взяти на замітку цей простий рецепт.

Покажу, як приготувати шпинат, гарнір з нього дійсно шикарний. Це швидко, корисно, смачно і нереально ароматно! В даному випадку використовується мускатний горіх, але ви можете взяти і інші ароматні спеції. Перед подачею зелень можна відкинути на друшляк або акуратно злити зайву рідину зі сковороди. Вижарівать сильно не потрібно, досить 5-7 хвилин на повільному вогні.

  • Шпинат - 1 пучок
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, мускатний горіх - За смаком
шпинат (гарнір) - фото крок 1
1. Шпинат ретельно промийте під проточною водою і обсушити.
шпинат (гарнір) - фото крок 2
2. На сковороді з'єднайте рослинна і вершкове масло.
шпинат (гарнір) - фото крок 3
3. Викладіть шпинат.
шпинат (гарнір) - фото крок 4
4. Збризніть соком лимона, приправити сіллю, поперчіть, додайте дрібку мускатного горіха. Смажте 5-7 хвилин, помішуючи лопаткою.
Після видаліть зайву рідину і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти