Рецепт Сааг Шпинат фото

Сааг Шпинат
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі, Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування смачного гарніру на обід і вечерю. Індійська кухня.

Кількість порцій: 4
  • Шпинат - 560 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир - 1 штука
  • koriandr - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Порошок каррі - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 2 чайних ложки
  • Олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
сааг Шпинат - фото крок 1
Подрібнити шпинат.
сааг Шпинат - фото крок 2
Нарізати цибулю, імбир і часник. Збити в блендері.
сааг Шпинат - фото крок 3
Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати меленого кумина. Злегка обсмажити і додати каррі.
сааг Шпинат - фото крок 4
Додати цибульний-часникову суміш і обсмажувати до прозорості. Покласти шпинат і ретельно перемішати з іншими інгредієнтами. Додати томатну пасту, коріандр і трохи солі. Все добре перемішати і закрити кришкою. Варити 10 хвилин. При необхідності додати трохи води.
сааг Шпинат - фото крок 5
Під час приготування залити вершки, перемішати. Гасити шпинат ще хвилин 10.

Схожі рецепти