Сааг Шпинат
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного гарніру на обід і вечерю. Індійська кухня.
Кількість порцій: 4
- Шпинат - 560 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Імбир - 1 штука
- koriandr - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Порошок каррі - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 2 чайних ложки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
Подрібнити шпинат.
Нарізати цибулю, імбир і часник. Збити в блендері.
Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Додати меленого кумина. Злегка обсмажити і додати каррі.
Додати цибульний-часникову суміш і обсмажувати до прозорості. Покласти шпинат і ретельно перемішати з іншими інгредієнтами. Додати томатну пасту, коріандр і трохи солі. Все добре перемішати і закрити кришкою. Варити 10 хвилин. При необхідності додати трохи води.
Під час приготування залити вершки, перемішати. Гасити шпинат ще хвилин 10.