Рецепт Шнельклопс фото

Шнельклопс
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Фарш
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Здавалося б, незвичайна назва і нічим не примітна зовнішність, але насправді - це дуже смачно! Блюдо німецької кухні з фаршу (швидко - швидкий, КУЛЬТУР - частинка фаршу).

Опис приготування:

Приготувати шнельклопс досить просто, рецепт з розряду"закинув все в сковороду і загасив" . По суті, це звичайний фарш, тушкований в сметанному соусі. Виходить не тільки просте, але і дуже ніжне і смачне блюдо. Фарш можна взяти будь-який, підійде і свинячий, і яловичий, і легкий курячий. Для соусу можна взяти як сметану, так і сметану з вершками в будь-якій пропорції. Найпопулярнішим доповненням для цієї страви з фаршу вважається картопля, але можна подати до нього рис, гречку або будь-які макаронні вироби.

  • Фарш м'ясний - 800 грам
  • Картопляний відвар - 400 мілілітрів
  • Борошно - 4 Ст. Ложки (без гірки)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 160 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Горіх мускатний - За смаком
  • Koriandr - За смаком
шнельклопс - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шнельклопс - фото крок 2
Картопля очистіть, якщо необхідно, наріжте і поставте варитися. Необхідна кількість відвару злийте в чашку. Якщо у вас будь-який інший гарнір, то просто замініть відвар з картоплі на м'ясний бульйон або воду.
шнельклопс - фото крок 3
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
шнельклопс - фото крок 4
Додайте фарш.
шнельклопс - фото крок 5
Обсмажуйте фарш, розбиваючи лопаткою грудочки доти, поки він не побіліє. Додайте борошно.
шнельклопс - фото крок 6
Перемішайте і додайте сметану.
шнельклопс - фото крок 7
Перемішайте все ще раз і влийте картопляний відвар. Додайте за смаком сіль і спеції.
шнельклопс - фото крок 8
Доведіть все до кипіння, накрийте сковороду кришкою і на повільному вогні тушкуйте ще 10 хвилин. В кінці додайте будь-яку сезонну свіжу зелень. Шнельклопс готовий.
шнельклопс - фото крок 9
Подаємо страву з картоплею або будь-яким іншим гарніром на вибір. Смачного!

Схожі рецепти