Шашлик з курки з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Настає літня пора, і багатьом хочеться шашлику… А як бути тим, у кого немає часу на заміський відпочинок? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з курки з ківі будинку і без клопоту.
Такий шашлик виходить дивно смачним і ароматним, а головне - дієтичним.
Подавайте до такого шашлику салат зі свіжих овочів і свіжу зелень. Приготуйте коржі, щоб вечеря залишив у вас приємне враження.
Смачного!
- Грудка куряча - 2 штуки (без кістки)
- Ківі - 2 штуки
- Перець паприка - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 1/2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
1
Ківі очистіть і перетворите в пюре блендером або товкачем (щоб не пошкодити насіння).
2
У мисці змішайте ківі, гірчицю, оливкова олія, оцет, чебрець, сіль і перець.
3
Курку наріжте невеликими шматками і обваляйте в маринаді, приберіть в холодильник на 30 хвилин.
4
Овочі наріжте кубиками і кружечками, приправити сіллю, збризніть маслом.
5
На шампур, чергуючи, надягайте м'ясо і овочі. Готуйте на мангалі або в духовці до золотистого кольору.