Рецепт Шашлик з курки з ківі фото

Шашлик з курки з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Ківі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на шпажках , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Настає літня пора, і багатьом хочеться шашлику… А як бути тим, у кого немає часу на заміський відпочинок? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шашлик з курки з ківі будинку і без клопоту.

Опис приготування:

Такий шашлик виходить дивно смачним і ароматним, а головне - дієтичним.

Подавайте до такого шашлику салат зі свіжих овочів і свіжу зелень. Приготуйте коржі, щоб вечеря залишив у вас приємне враження.

Смачного!

  • Грудка куряча - 2 штуки (без кістки)
  • Ківі - 2 штуки
  • Перець паприка - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
1
Ківі очистіть і перетворите в пюре блендером або товкачем (щоб не пошкодити насіння).
2
У мисці змішайте ківі, гірчицю, оливкова олія, оцет, чебрець, сіль і перець.
3
Курку наріжте невеликими шматками і обваляйте в маринаді, приберіть в холодильник на 30 хвилин.
4
Овочі наріжте кубиками і кружечками, приправити сіллю, збризніть маслом.
5
На шампур, чергуючи, надягайте м'ясо і овочі. Готуйте на мангалі або в духовці до золотистого кольору.

Схожі рецепти