Шашлик з яловичини з ківі
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати м'який і соковитий шашлик з яловичини, навіть якщо вам попалося старе, жестковатое м'ясо. Ківі - ідеальний пом'якшувач жорсткого м'яса, переконайтеся самі!
Цей простий рецепт приготування шашлику з яловичини з ківі дуже хороший тим, що з його допомогою можна швидко замаринувати м'ясо. Але - не забувайте, що м'ясо не можна довго тримати в такому маринаді. Ківі розчинить ваше м'ясо, перетворить його в щось на зразок фаршу, зробить його не надто смачним. Тому ківі в маринаді найкраще застосовувати до яловичини. Якщо зробити з ківі пюре - тоді м'ясо замаринується ще швидше. Пробуйте, експериментуйте. Сподіваюся, рецепт шашлику з яловичини з ківі вам сподобається!
- Яловичина - 3 кілограма
- Ківі - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 6 штук
- Приправа для шашлику - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
Готуємо м'ясо - відокремлюємо плівки і ріжемо на шматочки вашого улюбленого розміру, але не дуже великі. Чистий і нарізану цибулю, моєму помідори і розрізаємо на дольки. Ківі очищаємо і нарізаємо не дуже дрібно.
Відправляємо цибулю, помідори і ківі в каструлю з м'ясом. Посипаємо сіллю і приправами для шашлику.
Все добре перемішуємо, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися. Закриваємо зверху тарілкою, а на неї ставимо гніт. Максимум через 4 години м'ясо вже потрібно смажити. Ківі має здатність дуже швидко размягчать м'ясо.
Нанизуємо м'ясо на шампури і смажимо як зазвичай.