Шашлик з телятини з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Використання ківі для приготування шашлику - дуже гарне рішення! Навіть найжорсткіше і сухе м'ясо стає м'яким і ніжним. Так що, рекомендую обов'язково спробувати цей спосіб!
Перед вами - простий рецепт приготування шашлику з телятини з ківі. М'ясо маринується з цибулею, спеціями, mineralkoy і ківі. Потім обсмажують звичайним способом на мангалі. Спасибі ківі, м'ясо виходить ще ніжніше і м'якше. Скористайтеся даними рецептом на найближчому пікніку! хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Ківі - 1-2 штук
- Мінералка з газом - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Крупно нарізаємо м'ясо і цибулю. У глибокій ємності змішуємо: м'ясо, цибуля, спеції, сіль і мінералку.
Ківі розминаємо в кашку і додаємо до м'яса за 20 хвилин до смаження.
Замариноване м'ясо нанизуємо на шампури і готуємо на мангалі. Якщо хочете, можна одягнути пару кілець свіжого ківі на шампури. Смачного!