Шашлик з телятини з ківі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Використання ківі для приготування шашлику - дуже гарне рішення! Навіть найжорсткіше і сухе м'ясо стає м'яким і ніжним. Так що, рекомендую обов'язково спробувати цей спосіб!
Перед вами - простий рецепт приготування шашлику з телятини з ківі. М'ясо маринується з цибулею, спеціями, mineralkoy і ківі. Потім обсмажують звичайним способом на мангалі. Спасибі ківі, м'ясо виходить ще ніжніше і м'якше. Скористайтеся даними рецептом на найближчому пікніку! хай щастить! 
- Телятина - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Ківі - 1-2 штук
 - Мінералка з газом - 1 Склянка
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Крупно нарізаємо м'ясо і цибулю. У глибокій ємності змішуємо: м'ясо, цибуля, спеції, сіль і мінералку.

Ківі розминаємо в кашку і додаємо до м'яса за 20 хвилин до смаження.

Замариноване м'ясо нанизуємо на шампури і готуємо на мангалі. Якщо хочете, можна одягнути пару кілець свіжого ківі на шампури. Смачного!