Шашлик в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Скільки на світі варіантів шашликів невідомо. Маринують в самих незвичайних продуктах. Ось і я хочу запропонувати приготувати шашлик, замаринувавши його в житньому хлібі.
Шашлик має цікавий смак з хрусткою скоринкою. Важливо витримати зазначений час. Відмінності помітні при дотриманні 3 годин і в 8 годин. Чи варто говорити, що такий шашлик, приготований на вугіллі, буде ще смачніше.
- М'ясо - 500-600 грам
- Житній хліб - 150 грам (або бородинський)
- Соєвий соус - 120-140 мілілітрів
- Бальзамічний оцет - 1/2 чайних ложки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком (мелений)

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Цибуля наріжте четвертинками.

Хліб розкришити якомога дрібніше і змішайте з цибулею.

Додайте м'ясо, соєвий соус. Рясно поперчіть.

Вміст миски ретельно перемішайте, як би перетираючи м'ясо з хлібно-цибулевої масою. Це займе близько 2 хвилин. Після поставте гніт і приберіть в холодильник на 3 годин мінімум, з 8 годин максимум.

Після закінчення маринування, м'ясо насадити на шампури, чергуючи з цибульними четвертинками.

Я обсмажувала шашлик в електрошашличніце протягом 15 хвилин при закритому кожусі.

Шашлик готовий до подачі.

Подавайте блюдо з овочами і лимоном. Смачного!