Рецепт Шашлик в хлібі фото

Шашлик в хлібі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 30 хв.

Скільки на світі варіантів шашликів невідомо. Маринують в самих незвичайних продуктах. Ось і я хочу запропонувати приготувати шашлик, замаринувавши його в житньому хлібі.

Опис приготування:

Шашлик має цікавий смак з хрусткою скоринкою. Важливо витримати зазначений час. Відмінності помітні при дотриманні 3 годин і в 8 годин. Чи варто говорити, що такий шашлик, приготований на вугіллі, буде ще смачніше.

  • М'ясо - 500-600 грам
  • Житній хліб - 150 грам (або бородинський)
  • Соєвий соус - 120-140 мілілітрів
  • Бальзамічний оцет - 1/2 чайних ложки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком (мелений)
шашлик в хлібі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
шашлик в хлібі - фото крок 2
Цибуля наріжте четвертинками.
шашлик в хлібі - фото крок 3
Хліб розкришити якомога дрібніше і змішайте з цибулею.
шашлик в хлібі - фото крок 4
Додайте м'ясо, соєвий соус. Рясно поперчіть.
шашлик в хлібі - фото крок 5
Вміст миски ретельно перемішайте, як би перетираючи м'ясо з хлібно-цибулевої масою. Це займе близько 2 хвилин. Після поставте гніт і приберіть в холодильник на 3 годин мінімум, з 8 годин максимум.
шашлик в хлібі - фото крок 6
Після закінчення маринування, м'ясо насадити на шампури, чергуючи з цибульними четвертинками.
шашлик в хлібі - фото крок 7
Я обсмажувала шашлик в електрошашличніце протягом 15 хвилин при закритому кожусі.
шашлик в хлібі - фото крок 8
Шашлик готовий до подачі.
шашлик в хлібі - фото крок 9
Подавайте блюдо з овочами і лимоном. Смачного!

Схожі рецепти