Часниковий суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Пробувала такий суп в Австрії і була вражена його ніжним смаком. Знайшла в інтернеті рецепт, трохи модифікувала і вийшов справжній делікатес!
Рецепт часникового супу-пюре в хлібі неймовірно простий. Для цього вам знадобиться цибуля, картопля і, звичайно ж, часник. Все це необхідно трохи обсмажити, а після вже зварити. Підготувати хлібні мисочки, перетворити суп в пюре і подавати до столу!
- Картопля - 4 штуки (середнього розміру)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Часник - 8 зубчиків
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 чайних ложки
- Зелень - За смаком
- Хлібні булочки - 3 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
1. Наріжте цибулю півкільцями і покладіть в каструлю, в якій будете готувати суп. Додайте 2 ст. Ложки оливкової олії і обсмажте цибулю до золотистого кольору (приблизно 5 хвилин).
2. Поки цибуля обсмажується, почистіть картоплю і поріжте її на невеликі шматочки. Після цього додайте нарізану картоплю в каструлю і дайте йому обсмажити кілька хвилин.
3. Залийте в каструлю води і дайте картоплі зваритися.
4. Поки вариться картопля, займіться підготовкою часнику. У цей суп ми будемо додавати три види часнику: обсмажений, свіжий і свіжий вже в самому кінці готування. 5 зубчиків часнику обсмажуємо на сковороді на оливковій олії, попередньо розрізавши головки на кілька частин. 2 головки часнику ріжемо на частини і відставляємо в сторону. Останню головку будемо використовувати в кінці.
5. Коли картопля зварилася, додаємо в суп підсмажену і свіжий часник. Даємо поваритися ще 5 хвилин.
6. Поки суп доварюється, підготуйте хліб. Відріжте верхівки, м'якоть витягніть за допомогою ложки. Якщо хліб занадто м'який, підсушіть його в духовці хвилин 5 на максимальній температурі.
7. Тепер суп можна зняти з плити. Подрібніть його блендером до стану пюре. В процесі вливайте вершки, сіль і poperčite. Після відставте суп назад на плиту і дайте йому закипіти. Коли суп закипів, вимикаємо плиту і видавлюємо останній зубчик часнику через Часничниці. Добре перемішуємо.
8. Готовий суп переливаємо в хлібні мисочки. За бажанням додаємо зелені за смаком! Таким чином, блюдо готово! Смачного!