Рецепт Сочевичний суп в хлібі фото

Сочевичний суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Сочевиця
Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Суп з сочевиці і овочів - просте, корисне і смачне блюдо. А подача на стіл такого блюда в хлібних мисочках зробить його ще смачніше. Спробуйте!

Опис приготування:

Сочевичний суп надзвичайно корисний і при правильному приготуванні виявляється ще й надзвичайно смачним. Для приготування вам знадобляться сочевиця, картопля, морква, цибуля і хліб. Хліб для мисочок можна як купити, так і зробити самому. Хай щастить!

  • Сочевиця - 2/3 склянки
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
сочевичний суп в хлібі - фото крок 1
1. Спершу промийте сочевицю і замочіть її на 2 годин 1 літрі теплої води.
сочевичний суп в хлібі - фото крок 2
2. Поставте варити сочевицю на 10-15 хвилин в тій же воді.
сочевичний суп в хлібі - фото крок 3
3. Поки сочевиця вариться, наріжте картоплю кубиками, цибуля півкільцями, моркву натріть на тертці. Поставте цибулю і моркву обсмажити на 5 хвилин.
сочевичний суп в хлібі - фото крок 4
4. Картопля, обсмажену цибулю і моркву додайте до сочевиці в каструлю. І варіть 20 хвилин (поки картопля і сочевиця не стануть м'якими). Додайте солі і перцю за смаком.
сочевичний суп в хлібі - фото крок 5
5. Поки суп вариться, підготуйте хліб. Верхівки відріжте, м'якоть витягніть за допомогою ложки і поставте їх в духовку на максимальну температуру на 5 хвилин, щоб підсохли трохи.
сочевичний суп в хлібі - фото крок 6
6. Готовий суп можете переливати в хлібні мисочки. Можна також подрібнити суп блендером, щоб отримати суп-пюре. Приправте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти