Гороховий суп у хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто з нас любить гороховий суп у хлібі в домашніх умовах. Готувати його - одне задоволення, а їсти в такому оформленні - ще приємніше! Цей рецепт я запозичила в одному чеському ресторані…
Сьогодні пропоную приготувати гороховий суп у хлібі в домашніх умовах. Виходить він дуже смачним і незвичайним. "начинка" для хліба може бути найрізноманітніша.
- Горох - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Хліб круглий - 2 штуки
- Зелень - За смаком
1. Готуємо для початку горох. Якщо є час, можете замочити його на ніч. Поки буде варитися горох, ми приготуємо все інше.
2. Якщо ви горох не замочуйте, але хочете, щоб він зварився швидше, можете в середині варіння додати на кінчику ножа соди. Ще один секрет - НЕ соліть воду, поки не розвариться горох.
3. Поки вариться горох, зробіть зажарку: обсмажуємо цибулю і моркву на рослинному маслі. Коли наш горох буде готовий, додаємо овочі в суп. Солимо і перчимо.
4. Тепер саме час підготувати наші формочки. Якщо хочете, можете спекти хліб самі і тієї форми, яка потрібна. Я зазвичай беру хліб круглої або квадратної форми.
5. Знімаємо верхню скоринку і залишаємо. Вона буде служити кришкою для нашого блюда. Виймаємо м'якуш максимально.
6. Тепер виливаємо наш суп в хліб, накриваємо кіркою і подаємо до столу. По бажанню, можете притрусити зеленню.