Картопляний суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт картопляного супу в хлібі відомий здавна, наскільки знаю, це національне чеське блюдо. І я вам скажу - дуже ситне, оригінальне і ароматне блюдо, спробуйте!
Такий цікавий рецепт приготування картопляного супу в хлібі я прочитала десь в журналі. І стільки раз після цього не робила, змінюючи якісь продукти на інші - виходило смачно! Так що настійно рекомендую дізнатися, як приготувати картопляний суп в хлібі і здивувати своїми вміннями всіх!
- Картопля - 4 штуки
- Сир плавлений - 200 грам
- Бекон - 200 грам (або ковбаски, або шинка)
- Морква - 0.5 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 0.5 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Моркву і цибулю подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Картоплю ріжемо кубиком і відварюємо в підсоленій воді. Шинку ріжемо кубиком.
3. У каструлі кип'ятимо стакан води і розчиняємо в ній сир і вершки. Засипаємо решту інгредієнтів, солимо і перчимо до смаку і ще раз доводимо до кипіння.
4. З хліба вирізаємо серединку, щоб вийшли тарілочки. Краще брати круглі булочки середнього розміру. Запікаємо тарілочки 10 хвилин в духовці.
5. Розливаємо суп по тарілках і подаємо з тертим сиром!