Холодний суп з редису в чорному хлібі
(покроковий рецепт з фото)
На вулиці спекотно? Хочеться чогось легкого і свіжого? Тоді спробуйте приготувати апетитні холодний суп з редису, який ми подамо в мисочках з чорного хліба.
Суп з редису в чорному хлібі зробити просто. Слід лише порізати овочі, подрібнити їх у блендері з вершками і спеціями. Підготувати хлібні мисочки і подати суп до столу! все геніальне - просто і смачно!
- Редис - 250 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Рисовий оцет - 1 Чайна ложка
- Вершки (10% жирності) - 100 грам
- Чорний хліб - 2 штуки (пампушками)
- Петрушка - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Спершу моєму все овочі. Нарізаємо редис невеликими шматочками.
2. Очищаємо огірок від шкірки і нарізаємо.
3. Складаємо нарізані овочі в блендер або миску. Додаємо вершки 10% жирності (головне не молоко! ) і чайну ложку рисового оцту.
4. Все це максимально подрібнюємо блендером до стану рідкого пюре, додаючи сіль, перець і, за потреби, знову рисовий оцет.
5. Тепер час підготувати мисочки з чорного хліба. Відрізаємо верхівки, витягуємо всю м'якоть. Якщо булочки занадто м'які - поставте їх на 5 хвилин в духовку підсушитися.
6. Заливаємо суп в хлібні мисочки.
7. Прикрашаємо салатним листям і петрушкою. І можна подавати до столу. Смачного!