Салат з редису з огірком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Простий, легкий і смачний весняний салат з редису з огірком і яйцем хочу запропонувати вам внести в меню. Його можна подавати як доповнення до основної страви або як самостійний вечерю.
В якості заправки в цей салатик я використовую сметану і майонез, тому не додаю сіль. Доповнити його також можна найрізноманітнішої зеленню, яка знайдеться по рукою.
- Яйце - 2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Редис - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Яйця відварити. Овочі вимийте і висушіть.
Редис наріжте тонкими кружечками.
Слідом наріжте огірок.
Яйця остудіть, очистіть і наріжте.
Додайте сметану і майонез.
Подрібніть свіжу зелень.
Акуратно все перемішайте.
І подавайте салатик до столу. Смачного!