Салат з капусти, редису і огірка
(покроковий рецепт з фото)
Це по-справжньому весняний салат: яскравий, соковитий і свіжий! Ідеальне поєднання хрусткої капусти, ароматних огірочків і пікантного редису.
Для цього рецепта краще всього підійде молода білокачанна капуста, або можна замінити її на пекінську. А детальніше, як приготувати салат з капусти, редису і огірка, я розповім в покроковому описі нижче.
- Капуста білокачанна - 400 грам
- Редис - 150-200 грам
- Огірок - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте, додайте сіль і цукор. Руками пам'ятайте її, щоб капуста стала м'якше і соковитіше.
Наріжте огірки і редиску на тонкі кружальця.
Кріп дрібно порубати. З'єднайте всі інгредієнти разом, заправте лимонним соком і оливковою олією. В кінці ще раз добре перемішайте.
Салат з капусти, редису і огірка готовий, смачного!