Рецепт Гуляш в хлібі фото

Гуляш в хлібі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гуляш в хлібі виглядає смачно, тепло, по-домашньому. До речі, хліб для такого гуляшу ви також можете спекти в домашніх умовах. А якщо виберете покупної, то придбайте невеликі, круглі буханці.

Опис приготування:

Для приготування гуляшу в хлібі треба вибрати невеликий круглий хліб, щільний, можна з насінням, темний або світлий - за смаком. У деяких пекарнях можна навіть знайти спеціальний хліб для супу.

Отже, як приготувати гуляш в хлібі?

1. Курячі грудки наріжте шматочками.

2. У великій товстостінній сковороді на рослинній олії обсмажте грудку з усіх боків на середньому вогні до білого кольору.

3. Поки грудка обсмажується, підготуйте овочі. Kartoshku чистий, помийте, наріжте невеликими кубиками. Селера подрібніть. Цибулину наріжте кубиками, а морква - товстими півкільцями. Часник подрібніть.

4. Додайте нарізані овочі в сковороду до курки. Смажте, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.

5. Додати сіль, поперчіть, додайте досить кип'яченої води або бульйону, щоб курку і овочі на півсантиметра покрити рідиною.

6. Доведіть до кипіння, потім температуру знизьте і тушкуйте до м'якості овочів на повільному вогні під кришкою.

7. Борошно розмішайте в невеликій кількості води і додайте в сковороду.

Постійно помішуйте, поки соус не загусне і не стане однорідним.

8. З хліба зріжте"кришечку" , акуратно виріжте м'якуш.

9. Подавайте гуляш в хлібі, прикривши"кришечкою" .

Гуляш в хлібі готовий!

Смачного!

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Картопля - 3-4 штук
  • Селера, стебла - 3-4 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода або бульйон - 2-3 склянок
Для приготування гуляшу в хлібі треба вибрати невеликий круглий хліб, щільний, можна з насінням, темний або світлий - за смаком. У деяких пекарнях можна навіть знайти спеціальний хліб для супу.

Отже, як приготувати гуляш в хлібі?

1. Курячі грудки наріжте шматочками.

2. У великій товстостінній сковороді на рослинній олії обсмажте грудку з усіх боків на середньому вогні до білого кольору.

3. Поки грудка обсмажується, підготуйте овочі. Kartoshku чистий, помийте, наріжте невеликими кубиками. Селера подрібніть. Цибулину наріжте кубиками, а морква - товстими півкільцями. Часник подрібніть.

4. Додайте нарізані овочі в сковороду до курки. Смажте, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.

5. Додати сіль, поперчіть, додайте досить кип'яченої води або бульйону, щоб курку і овочі на півсантиметра покрити рідиною.

6. Доведіть до кипіння, потім температуру знизьте і тушкуйте до м'якості овочів на повільному вогні під кришкою.

7. Борошно розмішайте в невеликій кількості води і додайте в сковороду.

Постійно помішуйте, поки соус не загусне і не стане однорідним.

8. З хліба зріжте"кришечку" , акуратно виріжте м'якуш.

9. Подавайте гуляш в хлібі, прикривши"кришечкою" .

Гуляш в хлібі готовий!

Смачного!

Схожі рецепти