Гуляш в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш в хлібі виглядає смачно, тепло, по-домашньому. До речі, хліб для такого гуляшу ви також можете спекти в домашніх умовах. А якщо виберете покупної, то придбайте невеликі, круглі буханці.
Для приготування гуляшу в хлібі треба вибрати невеликий круглий хліб, щільний, можна з насінням, темний або світлий - за смаком. У деяких пекарнях можна навіть знайти спеціальний хліб для супу.
Отже, як приготувати гуляш в хлібі?
1. Курячі грудки наріжте шматочками.
2. У великій товстостінній сковороді на рослинній олії обсмажте грудку з усіх боків на середньому вогні до білого кольору.
3. Поки грудка обсмажується, підготуйте овочі. Kartoshku чистий, помийте, наріжте невеликими кубиками. Селера подрібніть. Цибулину наріжте кубиками, а морква - товстими півкільцями. Часник подрібніть.
4. Додайте нарізані овочі в сковороду до курки. Смажте, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.
5. Додати сіль, поперчіть, додайте досить кип'яченої води або бульйону, щоб курку і овочі на півсантиметра покрити рідиною.
6. Доведіть до кипіння, потім температуру знизьте і тушкуйте до м'якості овочів на повільному вогні під кришкою.
7. Борошно розмішайте в невеликій кількості води і додайте в сковороду.
Постійно помішуйте, поки соус не загусне і не стане однорідним.
8. З хліба зріжте "кришечку", акуратно виріжте м'якуш.
9. Подавайте гуляш в хлібі, прикривши "кришечкою" .
Гуляш в хлібі готовий!
Смачного!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Картопля - 3-4 штук
- Селера, стебла - 3-4 штук
- Морква - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Вода або бульйон - 2-3 склянок
Отже, як приготувати гуляш в хлібі?
1. Курячі грудки наріжте шматочками.
2. У великій товстостінній сковороді на рослинній олії обсмажте грудку з усіх боків на середньому вогні до білого кольору.
3. Поки грудка обсмажується, підготуйте овочі. Kartoshku чистий, помийте, наріжте невеликими кубиками. Селера подрібніть. Цибулину наріжте кубиками, а морква - товстими півкільцями. Часник подрібніть.
4. Додайте нарізані овочі в сковороду до курки. Смажте, помішуючи, протягом 3-4 хвилин.
5. Додати сіль, поперчіть, додайте досить кип'яченої води або бульйону, щоб курку і овочі на півсантиметра покрити рідиною.
6. Доведіть до кипіння, потім температуру знизьте і тушкуйте до м'якості овочів на повільному вогні під кришкою.
7. Борошно розмішайте в невеликій кількості води і додайте в сковороду.
Постійно помішуйте, поки соус не загусне і не стане однорідним.
8. З хліба зріжте "кришечку", акуратно виріжте м'якуш.
9. Подавайте гуляш в хлібі, прикривши "кришечкою" .
Гуляш в хлібі готовий!
Смачного!