Угорський суп-гуляш в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Унікальне блюдо і за своїм зовнішнім виглядом, і за смаком. Такий суп ми одного разу спробували в польському ресторані і я тут же попросила секрет його приготування у кухаря.
Приготувати таку страву зовсім не складно. Спробуйте поекспериментувати, наприклад, в якості начинки можете використовувати будь-який суп і навіть салат!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Хліб круглий - 2 штуки
- Томатна паста - 20 грам
- Зелень - За смаком
- Картопля - 2 штуки
1. Я завжди починаю готувати цю страву з самого трудомісткого. В даному випадку - це яловичина, яка готується не зовсім швидко. Отже, нарізаємо м'ясо кубиками середнього розміру і відправляємо смажиться на слабкий вогонь.
2. В середині смаження відправляємо до м'яса дрібно нашатковану цибулю. Смажимо до готовності лука, солимо і перчимо, а також додаємо томатну пасту.
3. Тепер відправляємо до нашого м'яса картопля і заливаємо водою або бульйоном. Доводимо до готовності і в самому кінці додаємо зелень.
4. Ось такий суп-гуляш у нас вийшов. Тепер готуємо хліб: виймаємо м'якуш і заливаємо всередину суп. От і все, накриваємо хлібної кіркою і подаємо до столу гарячим.
5. При подачі прикрасити його можна за бажанням. Іноді я додаю кільця цибулі або просто зелень.