Угорський суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Цей угорський суп в хлібі в домашніх умовах вважається традиційним. Спочатку його готували на вогнищі в котлах, але через деякий час стали подавати оригінально - в хлібі.
Дві години часу, мінімальні кулінарні здібності і угорський суп в хлібі в домашніх умовах на вашому столі! Ця страва відрізняється не тільки чудовою подачею, але ще і приголомшливим смаком. Не забудьте залишити відрізану верхівку від хліба, щоб використовувати її у вигляді кришки.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори черрі - 4 штуки
- Зелень, базилік - За смаком
- Томатна паста - 20 грам
- Хліб круглий невеликий - 2 штуки
- Sparzha - 200 грам
1. Отже, готуємо м'ясо: нарізаємо яловичину кубиками середнього розміру, після чого відправляємо його смажиться на сковороду. До м'яса в середині смаження відправляємо болгарський перець і помідори черрі, нарізані невеликого розміру. Додаємо за смаком паприку і приправи.
2. Доведіть до готовності овочі, за бажанням можете в кінці додати часник. Залийте окропом і тушкуйте на слабкому вогні близько 40 хвилин.
3. Тушкуємо до приготування м'яса. Щоб воно стало м'яким швидше, можете додати вогонь і накрити кришкою, але тоді підливайте воду.
4. Додаємо моркву і спаржеву квасоля. Усе, тепер доводимо до кипіння, tusim навколо 5 хвилин і вимикаємо.
5. Поки готувалися овочі з м'ясом, я зробила "форму" : прибрала з хліба м'якуш і змастила краю рослинним маслом. Тепер можна влити в середину наш суп і відправити хліб з супом в духовку на 15-20 хвилин. При подачі присипте зеленню.