Угорський суп-гуляш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Суп-гуляш з яловичини - традиційне блюдо угорської кухні. Ситний і наваристий суп підкорить вас багатим смаком і непередаваним ароматом!
Приготуйте суп-гуляш на обід, порадуйте себе і близьких!
Готуємо угорський суп-гуляш з яловичини в домашніх умовах. Приготування супу забере у вас майже 2 годину. Приблизна кількість порцій - 4. Завдяки великій кількості овочів, суп-гуляш виходить досить наваристим і густим, що не може не тішити прихильників добре перекусити. Готовий суп повинен настоятися під кришкою, приблизно 10-15 хвилин. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Часник - 6 зубчиків
- Картопля - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Перецьь чилі - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 30 грам
- Кмин - 30 грам
- Коріандр мелений - 5 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Дрібно наріжте цибулю і перекладіть його в розігріту каструлю з рослинним маслом. Обжарьте до золотистости.
Подрібніть часник і додайте до цибулі.
Додайте спеції і перемішайте.
М'ясо промийте та висушіть, поріжте кубиками і додайте в каструлю.
Перемішайте, додавши трохи води, і тушкуйте під кришкою, приблизно 1, 5 годин. Вогонь повільний!
Наріжте часточками помідор.
Через 1, 5 годин кладемо в каструлю томатну пасту.
Також кладемо помідор, перемішуємо.
Моркву і картоплю наріжте кубиками.
Кладемо овочі в каструлю, перемішуємо.
Влийте дві склянки гарячої води, посоліть і варіть до готовності овочів.
Розріжте навпіл перець чилі, додайте в суп.
Додайте порізаний болгарський перець.
Варіть суп-гуляш 15 хвилин.
Перед тим як подати суп на стіл, додайте в нього зелень.
Смачного!