Угорський гуляш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
До угорському гуляшу не потрібно гарнір, так як він є повноцінне блюдо, яке може замінити ситний обід. Переконайтеся самі - рецепт тільки для вас.
Апетитний угорський гуляш та з яловичини готується наступним чином. Поріжте м'ясо, цибуля, помідори і часник. Обсмажте обваляти в борошні м'ясо в каструлі, додайте до нього цибулю, часник, спеції, томатну пасту і вино. Тушіте 25 хвилин. Потім додайте порізані картопля, морква і перець. Гасіть ще 40 хвилин. Детальніше дивіться покрокові інструкції. Смачного!
- Яловичина - 350 грам
- Борошно - 30 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вино - 4 Ст. Ложки
- Паприка (мелена) - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину, цибулю і помідори поріжте на шматки, часник дрібно порубати.
Обсмажте обваляти в борошні м'ясо в каструлі на рослинному маслі.
Через 3 хвилини додайте цибулю і готуйте ще 8-10 хвилин.
Потім додайте в каструлю порізаний помідор, паприка, сіль, перець, , томатну пасту, часник, вино і трохи води.
Добре перемішайте і тушкуйте на середньому вогні 25 хвилин.
Тим часом поріжте картоплю, морквину і перець.
До тушкованого м'яса додайте порізані овочі, лавровий лист і трохи води (дивіться на око, щоб соус був не сильно густий але і не дуже рідкий). Гасіть під кришкою 40 хвилин. Готову страву розкладіть по тарілках.