Рецепт Угорський гуляш з яловичини фото

Угорський гуляш з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

До угорському гуляшу не потрібно гарнір, так як він є повноцінне блюдо, яке може замінити ситний обід. Переконайтеся самі - рецепт тільки для вас.

Опис приготування:

Апетитний угорський гуляш та з яловичини готується наступним чином. Поріжте м'ясо, цибуля, помідори і часник. Обсмажте обваляти в борошні м'ясо в каструлі, додайте до нього цибулю, часник, спеції, томатну пасту і вино. Тушіте 25 хвилин. Потім додайте порізані картопля, морква і перець. Гасіть ще 40 хвилин. Детальніше дивіться покрокові інструкції. Смачного!

  • Яловичина - 350 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вино - 4 Ст. Ложки
  • Паприка (мелена) - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
угорський гуляш з яловичини - фото крок 1
Яловичину, цибулю і помідори поріжте на шматки, часник дрібно порубати.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 2
Обсмажте обваляти в борошні м'ясо в каструлі на рослинному маслі.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 3
Через 3 хвилини додайте цибулю і готуйте ще 8-10 хвилин.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 4
Потім додайте в каструлю порізаний помідор, паприка, сіль, перець, , томатну пасту, часник, вино і трохи води.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 5
Добре перемішайте і тушкуйте на середньому вогні 25 хвилин.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 6
Тим часом поріжте картоплю, морквину і перець.
угорський гуляш з яловичини - фото крок 7
До тушкованого м'яса додайте порізані овочі, лавровий лист і трохи води (дивіться на око, щоб соус був не сильно густий але і не дуже рідкий). Гасіть під кришкою 40 хвилин. Готову страву розкладіть по тарілках.

Схожі рецепти