Рецепт Класичний Угорський гуляш фото

Класичний Угорський гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви хочете ситно і смачно нагодувати свою сім'ю, то обов'язково приготуйте угорський гуляш. Це просте і гостре спекотне обов'язково сподобається чоловікам, так як придумали його угорські пастухи.

Опис приготування:

Перед вами рецепт, як приготувати класичний угорський гуляш.

Угорський гуляш - приголомшливо смачний, ситний, густий і зігріваючий суп. До речі, його можна подавати і в якості другої страви з улюбленим гарніром. М'ясо виходить ніжним і м'яким, в густому гострому соусі.

  • Яловичина - 450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (середній)
  • Борошно - 50 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Болгарський перець - 1 штука (середній)
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Паприка - 3/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Червоне вино - 100 мілілітрів
  • Сушені трави - 1/2 чайних ложки
класичний Угорський гуляш - фото крок 1
1. В першу чергу наріжте м'ясо на маленькі шматочки, подрібніть цибулю і часник.
класичний Угорський гуляш - фото крок 2
2. У миску засипте борошно і мелений чорний перець. Обваляйте кубики яловичини в борошні, підсмажте їх на розігрітій (середній вогонь) сковороді з 2 ст.Л. Оливкового масла. Смажте близько 3 хвилин, постійно помішуючи.
класичний Угорський гуляш - фото крок 3
3. Викладіть м'ясо в горщик.
класичний Угорський гуляш - фото крок 4
4. На сковороду додайте 1 ст.Л. Масла, обсмажити цибулю і часник до м'якості, протягом 2 хвилин. Потім відправте в горщик.
класичний Угорський гуляш - фото крок 5
5. Картопля очистіть і поріжте на кубики, помідори наріжте дрібними шматочками. Надішліть овочі в горщик.
класичний Угорський гуляш - фото крок 6
6. Додайте спеції: корицю, паприку і сушену зелень.
класичний Угорський гуляш - фото крок 7
7. Налийте червоне вино і бульйон. Добре перемішайте, закрийте кришку. Поставте горщик в розігріту до 180 ° С духовку на 2 годину. Після закінчення години дістаньте каструлю, перемішайте все як слід, а потім поставте назад готуватися.
класичний Угорський гуляш - фото крок 8
8. Для 20 хвилин до готовності гуляшу обсмажте червоний перець на середньому вогні протягом 10 хвилин, дайте йому охолонути (5 хвилин). Потім поріжте смужками. Додайте в гуляш, перемішайте і відправте в духовку ще на 5 хвилин.
класичний Угорський гуляш - фото крок 9
9. Гулянки готові, подавайте його до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти