Класичний Угорський гуляш
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете ситно і смачно нагодувати свою сім'ю, то обов'язково приготуйте угорський гуляш. Це просте і гостре спекотне обов'язково сподобається чоловікам, так як придумали його угорські пастухи.
Перед вами рецепт, як приготувати класичний угорський гуляш.
Угорський гуляш - приголомшливо смачний, ситний, густий і зігріваючий суп. До речі, його можна подавати і в якості другої страви з улюбленим гарніром. М'ясо виходить ніжним і м'яким, в густому гострому соусі.
- Яловичина - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (середній)
- Борошно - 50 грам
- Помідори - 200 грам
- Болгарський перець - 1 штука (середній)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Мелений чорний перець - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Паприка - 3/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Червоне вино - 100 мілілітрів
- Сушені трави - 1/2 чайних ложки
1. В першу чергу наріжте м'ясо на маленькі шматочки, подрібніть цибулю і часник.
2. У миску засипте борошно і мелений чорний перець. Обваляйте кубики яловичини в борошні, підсмажте їх на розігрітій (середній вогонь) сковороді з 2 ст.Л. Оливкового масла. Смажте близько 3 хвилин, постійно помішуючи.
3. Викладіть м'ясо в горщик.
4. На сковороду додайте 1 ст.Л. Масла, обсмажити цибулю і часник до м'якості, протягом 2 хвилин. Потім відправте в горщик.
5. Картопля очистіть і поріжте на кубики, помідори наріжте дрібними шматочками. Надішліть овочі в горщик.
6. Додайте спеції: корицю, паприку і сушену зелень.
7. Налийте червоне вино і бульйон. Добре перемішайте, закрийте кришку. Поставте горщик в розігріту до 180 ° С духовку на 2 годину. Після закінчення години дістаньте каструлю, перемішайте все як слід, а потім поставте назад готуватися.
8. Для 20 хвилин до готовності гуляшу обсмажте червоний перець на середньому вогні протягом 10 хвилин, дайте йому охолонути (5 хвилин). Потім поріжте смужками. Додайте в гуляш, перемішайте і відправте в духовку ще на 5 хвилин.
9. Гулянки готові, подавайте його до столу гарячим. Смачного!