Справжній угорський гуляш
(покроковий рецепт з фото)
Аромат від приготування цієї страви розійдеться по всій квартирі. Вам сподобається рецепт цей рецепт, обіцяю! Він смачний, ситний і дуже поживний. Те, що потрібно на вечерю!
Готую страву з яловичини і овочів (картопля, селера, цибуля). Гуляш подають як самостійну страву з юшкою, що утворилася в процесі приготування (в неї маку хліб). Можна зробити гарнір з відвареного рису або іншої каші. Подавайте блюдо відразу після приготування, але його можна зберігати в холодильнику, а перед подачею тільки розігрійте.
- Яловичина - 300 грам
- Картопля - 3 штуки (великі)
- Шалот - 6 штук
- Порей - 1 штука
- Зелений перець - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Яловичий бульйон - 0, 5 L
- Паприка - 4 чайних ложки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Насіння селери - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Очистіть часник і наріжте його дуже дрібно. Вимийте і розріжте шалот на 4 частини.
2
Розігрійте казанок з оливковою олією і викладіть спершу часник, а через пару хвилин додайте цибулю шалот.
3
Очистіть картопля і наріжте крупно. Вимийте і очистіть перець, наріжте кубиками, як і цибуля-порей.
4
Вимийте м'ясо і наріжте його невеликими шматочками. Перекладіть цибулю з казанка, потім налийте 1-2 столові ложки оливкової олії і викладіть м'ясо, poperčite і сіль, обсмажуйте до утворення скоринки. Видаліть м'ясо і перекладіть в миску.
5
Викладіть в казанок перець, цибуля пориста, картопля і обсмажуйте 3-5 хвилин, злиття вино, яловичий бульйон і додайте насіння селери, розмарин, паприка.
6
Після закипання додайте в казан раніше обсмажені овочі і м'ясо, потім доведіть до кипіння і приберіть з вогню.
7
Приправити сіллю і poperčite, надішліть казанок в розігрітий до 220 градусів духовку на 60 хвилин.
8
Подавайте гарячий гуляш і прикрасьте його петрушкою. Смачного!