Рецепт Угорський суп-гуляш фото

Угорський суп-гуляш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Угорський суп-гуляш - дуже смачне, ароматне і ситне блюдо. Це традиційний рецепт приготування угорського супу-гуляшу зі свининою, але ви можете доопрацювати рецепт на власний смак.

Такий угорський суп-гуляш виходить дуже густим і ситним. Більш того, завдяки хорошому поєднанню овочів, м'яса і спецій такий суп виходить дуже смачним. Рекомендую подавати його, прикрасивши зеленню. Згодом ви можете доопрацювати цей рецепт і тим самим зробити його своїм улюбленим. Такий суп особливо добре готувати взимку, коли необхідно їсти ситні й ароматні страви для підняття настрою і поліпшення здоров'я.

  • Свинина - 700 грам (задня частина)
  • Томатна паста - 60 грам
  • Помідори - 4 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля великий - 5 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Koriandr - 1 За смаком
  • Перець гострий - 1 За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Паприка - 1 За смаком
угорський суп-гуляш - фото крок 1
1. Невеликими шматочками наріжте м'ясо (приблизно 2х2 см). Далі наріжте невеликими шматочками морква, дрібно наріжте цибулю, великими шматочками наріжте болгарський перець.
угорський суп-гуляш - фото крок 2
2. Великими шматочками наріжте картоплю. З помідорів зніміть шкірку і наріжте їх крупно. На рослинному маслі обсмажте м'ясо.
угорський суп-гуляш - фото крок 3
3. Додайте моркву і обсмажте її протягом 3 хвилин. Далі додайте цибулю і смажте 2 хвилини. Потім додайте солодкий перець і обсмажте все до готовності. Додати сіль, додайте томатну пасту, лавровий лист, кардамон, гострий перець і паприку.
угорський суп-гуляш - фото крок 4
4. Далі додайте трохи окропу і дайте згасити протягом 10 хвилин. Додайте картоплю, перемішайте і додайте необхідну кількість рідини. Проваріть суп 10 хвилин, після чого додайте в суп помідори, часник і гострий перець.
угорський суп-гуляш - фото крок 5
5. Дайте супу прокипіти 5 хвилин, спробуйте його на сіль і спеції, вийміть гострий перець з супу і дайте настоятися 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти