Угорський суп-гуляш
(покроковий рецепт з фото)
Угорський суп-гуляш - дуже смачне, ароматне і ситне блюдо. Це традиційний рецепт приготування угорського супу-гуляшу зі свининою, але ви можете доопрацювати рецепт на власний смак.
Такий угорський суп-гуляш виходить дуже густим і ситним. Більш того, завдяки хорошому поєднанню овочів, м'яса і спецій такий суп виходить дуже смачним. Рекомендую подавати його, прикрасивши зеленню. Згодом ви можете доопрацювати цей рецепт і тим самим зробити його своїм улюбленим. Такий суп особливо добре готувати взимку, коли необхідно їсти ситні й ароматні страви для підняття настрою і поліпшення здоров'я.
- Свинина - 700 грам (задня частина)
- Томатна паста - 60 грам
- Помідори - 4 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля великий - 5 штук
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Koriandr - 1 За смаком
- Перець гострий - 1 За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Паприка - 1 За смаком
1. Невеликими шматочками наріжте м'ясо (приблизно 2х2 см). Далі наріжте невеликими шматочками морква, дрібно наріжте цибулю, великими шматочками наріжте болгарський перець.
2. Великими шматочками наріжте картоплю. З помідорів зніміть шкірку і наріжте їх крупно. На рослинному маслі обсмажте м'ясо.
3. Додайте моркву і обсмажте її протягом 3 хвилин. Далі додайте цибулю і смажте 2 хвилини. Потім додайте солодкий перець і обсмажте все до готовності. Додати сіль, додайте томатну пасту, лавровий лист, кардамон, гострий перець і паприку.
4. Далі додайте трохи окропу і дайте згасити протягом 10 хвилин. Додайте картоплю, перемішайте і додайте необхідну кількість рідини. Проваріть суп 10 хвилин, після чого додайте в суп помідори, часник і гострий перець.
5. Дайте супу прокипіти 5 хвилин, спробуйте його на сіль і спеції, вийміть гострий перець з супу і дайте настоятися 15 хвилин. Смачного!