Шашлик по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати шашлик по-турецьки можна, якщо у вас є турецькі приправи іссот і кімьон, в іншому все як завжди: баранина, сіль, перець. Шашлик виходить дуже ароматним, спробуйте. Ось рецепт!
Приготувати шашлик по-турецьки в домашніх умовах дуже легко, якщо у вас є плита з грилем. Не забувайте повертати шашлик, щоб він рівномірно присмажився з усіх боків. Шпажки обов'язково замочіть у воді, щоб вони не обгоріли при запіканні. Шашлик по-турецьки можна готувати і на природі на вугіллі. Він вийде дуже ароматним за рахунок спецій. Хочу дати пораду: спеції, особливо незнайомі додавайте потроху, щоб не зіпсувати страву. Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 2 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Помідор - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Issot - 1 Ст. Ложка
- Переказує - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
М'ясо помити і обсушити. Нарізати невеликими шматочками.
Підготувати спеції: переказує
Підготувати спеції: issot
До м'яса додати спеції, цибуля, томатну пасту, сіль, подрібнену цибулю і помідор. Все тиснемо руками хвилини три. Ми залишаємо м'ясо на годину.
Нанизуємо м'ясо на шпажки.
Смажимо шашлики на програмі гриль при 220 градусах 15 хвилин.
Подаємо з овочами. Смачного!