Рецепт Шашлик по-турецьки фото

Шашлик по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Приготувати шашлик по-турецьки можна, якщо у вас є турецькі приправи іссот і кімьон, в іншому все як завжди: баранина, сіль, перець. Шашлик виходить дуже ароматним, спробуйте. Ось рецепт!


Опис приготування:

Приготувати шашлик по-турецьки в домашніх умовах дуже легко, якщо у вас є плита з грилем. Не забувайте повертати шашлик, щоб він рівномірно присмажився з усіх боків. Шпажки обов'язково замочіть у воді, щоб вони не обгоріли при запіканні. Шашлик по-турецьки можна готувати і на природі на вугіллі. Він вийде дуже ароматним за рахунок спецій. Хочу дати пораду: спеції, особливо незнайомі додавайте потроху, щоб не зіпсувати страву. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 2 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Помідор - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Issot - 1 Ст. Ложка
  • Переказує - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
шашлик по-турецьки - фото крок 1
М'ясо помити і обсушити. Нарізати невеликими шматочками.
шашлик по-турецьки - фото крок 2
Підготувати спеції: переказує
шашлик по-турецьки - фото крок 3
Підготувати спеції: issot
шашлик по-турецьки - фото крок 4
До м'яса додати спеції, цибуля, томатну пасту, сіль, подрібнену цибулю і помідор. Все тиснемо руками хвилини три. Ми залишаємо м'ясо на годину.
шашлик по-турецьки - фото крок 5
Нанизуємо м'ясо на шпажки.
шашлик по-турецьки - фото крок 6
Смажимо шашлики на програмі гриль при 220 градусах 15 хвилин.
шашлик по-турецьки - фото крок 7
Подаємо з овочами. Смачного!

Схожі рецепти