Шашлик на соняшниковій олії
(покроковий рецепт з фото)
Ще один маринад для шашлику в вашу скарбничку. Завдяки рослинній олії, м'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою, золотистою скоринкою. Для маринування цілком достатньо 2-3 годин.
Рослинна олія може бути будь-яким, дуже цікавий смак виходить з кунжутним. Лук не обов'язково подрібнювати блендером, його можна натерти на тертці або дуже дрібно нарізати.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте, наріжте на середні шматки.
Лук наріжте, покладіть в чашу блендера.
Подрібніть в пюре.
Додайте до цибулі масло і перемішайте.
Додайте до м'яса цибульне пюре і втирайте руками в кожен м'ясної шматочок. Залиште маринуватися на кілька годин.
Нанизуйте шматочки м'яса на шампури і готуйте на мангалі з розжареним вугіллям.
Смачного!