Рецепт Шашлик на соняшниковій олії фото

Шашлик на соняшниковій олії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Рослинна олія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Ще один маринад для шашлику в вашу скарбничку. Завдяки рослинній олії, м'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою, золотистою скоринкою. Для маринування цілком достатньо 2-3 годин.

Опис приготування:

Рослинна олія може бути будь-яким, дуже цікавий смак виходить з кунжутним. Лук не обов'язково подрібнювати блендером, його можна натерти на тертці або дуже дрібно нарізати.

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 1
М'ясо промийте, наріжте на середні шматки.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 2
Лук наріжте, покладіть в чашу блендера.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 3
Подрібніть в пюре.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 4
Додайте до цибулі масло і перемішайте.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 5
Додайте до м'яса цибульне пюре і втирайте руками в кожен м'ясної шматочок. Залиште маринуватися на кілька годин.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 6
Нанизуйте шматочки м'яса на шампури і готуйте на мангалі з розжареним вугіллям.
шашлик на соняшниковій олії - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти