Рецепт Сербська м'ясна чорба фото

Сербська м'ясна чорба
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо, Телятина
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід
Супи

Сербська м'ясна чорба - цей суп традиційно подається на всьому Балканському півострові до обіднього столу. За значущістю його можна поставити в один ряд з нашим традиційним борщем.

Суп дуже простий у приготуванні, але в той же час володіє особливим смаком.

У чорбу можна додавати абсолютно різне м'ясо, але мені до смаку телятина. Увага, дотримуйтесь рецептом! Не забудьте в кінці додати смажену борошно з паприкою, це додасть особливий пікантний аромат вашій страві. Покроковий рецепт приготування сербської м'ясної чорби представлений нижче і підкріплений фотографіями.

  • Телятина - 500 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Селера - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Паприка - За смаком (мелена)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
сербська м'ясна чорба - фото крок 1
Ножем видаліть з телятини все прожилочки і ділянки з салом, потім наріжте невеликими шматочками
сербська м'ясна чорба - фото крок 2
Подрібнюємо цибулину
сербська м'ясна чорба - фото крок 3
Нарізаємо кубиками селеру.
сербська м'ясна чорба - фото крок 4
Підігріваємо на сковорідці масло. Викладаємо на неї цибулю і телятину, злегка обсмажуємо, солимо. Робимо маленький вогонь, tushim секс годин.
сербська м'ясна чорба - фото крок 5
Додаємо на сковороду селера. Тушкуємо до готовності.
сербська м'ясна чорба - фото крок 6
Дрібно нарізаємо зелень.
сербська м'ясна чорба - фото крок 7
Картопля і морквину нарізаємо кубиками. Висипаємо все в каструлю, заливаємо гарячою кип'яченою водою. Чекаємо поки закипить.
сербська м'ясна чорба - фото крок 8
Додаємо в нашу каструлю заздалегідь обсмажену телятину. Варимо ще 15-20 хвилин.
сербська м'ясна чорба - фото крок 9
Тепер висипаємо в каструлю зелень.
сербська м'ясна чорба - фото крок 10
Фінальний етап. Обсмажуємо на сковороді муку. Додаємо до борошна паприку. Слідкуйте, щоб не утворювалися грудочки.
сербська м'ясна чорба - фото крок 11
Розміщуємо борошно з паприкою в каструлю. Варимо ще 20 хвилин, щоб видалити борошняний присмак в супі. Після приготування, для необхідного результату, рекомендується настояти чорбу ще 30 хвилин.
сербська м'ясна чорба - фото крок 12
Суп готовий!

Схожі рецепти