Рецепт Чорба чорногорська фото

Чорба чорногорська
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чорба чорногорська - національне блюдо Чорногорії. Смачний суп з м'ясом - бараниною. Обов'язково побалуйте себе і своїх близьких чорбою в обід.

Опис приготування:

Чорба чорногорська включає в себе стільки інгредієнтів, що може служити цілком самостійною стравою, а не тільки першим на обід. Вона виходить такий ситної, що вистачає на весь день! Вашому чоловікові точно сподобається таке блюдо! Бажаю вам приємного апетиту.

  • Гайка - 250 грам (але можете взяти і звичайний горох для супу)
  • Квасоля - 250 грам
  • Картопля - 200 грам
  • Баранина - 200 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Помідори - 6 штук
  • Консервірвоанние помідори - 250 грам
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Буряк - 2-3 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Паприка - 2-3 чайних ложок
  • Кайенскийперець мелений - 2 чайних ложки
  • Сушені чилі - 2-3 штук
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кубик яловичого бульйону - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Свіжа петрушка - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
чорба чорногорська - фото крок 1
Приготуйте велику каструлю, але поки не ставте її на вогонь. Налийте в неї оливкового масла. Дрібно наріжте цибулю і часник. Чистий Repullo, моркву і картоплю, потім наріжте маленькими кубиками. Промийте селера і подрібніть його невеликими шматочками. Викладіть овочі в каструлю. Наріжте м'ясо маленькими шматочками і також відправте в каструлю. Залийте водою і поставте на вогонь. Добре все перемішайте.
чорба чорногорська - фото крок 2
Коли вода добре нагрілася, киньте кубик яловичого бульйону. Доведіть до кипіння. Потім додайте спеції - все перчики, паприка, сіль, перець.
чорба чорногорська - фото крок 3
Опустіть свіжі помідори в окріп на 2-3 хвилини, це допоможе легко зняти з них шкірку. І ображати плодоніжки. Покладіть помідори в суп цілком. Викладіть консервовані помідори і томатну пасту. Розріжте лимон навпіл і половинку киньте в суп. Перемішайте і знову накрийте кришкою.
чорба чорногорська - фото крок 4
Варіть суп 40 хвилин, постійно помішуючи. До кінця цього часу свіжі помідори розквасив самі, але ви можете їм допомогти виделкою. Додайте в суп горох і квасоля, вичавіть сік з залишився половинки лимона і варіть ще 20 хвилин, помішуючи.

Схожі рецепти