Чорба з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення, Вагітним і годуючим
Чорба з куркою - національне блюдо Тунісу. Готується за технологією гасіння, а значить максимально корисне, без зайвого жиру і шкідливих продуктів виникають при обсмажуванні продуктів. Спробуйте!
Чорба з куркою - це густий суп з горохом. Нут бажано замочити на ніч, так він краще приготуватися. На першому етапі приготування - після обсмажування курки додаємо половину води разом з томатною пастою. Трохи поварим, близько 10 хвилин, а потім завантажимо решту складових і воду. Доведемо чорбу з куркою до кипіння і доваримо на повільному вогні. В самому кінці додамо макарони, хоча можна і без них. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 300 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чилі перець - 1 Чайна ложка
- Вода - 1, 5 L
- Цибуля - 12 штук
- Селера - 1 штука (стебло)
- Гайка - 150 грам
- Макарони - 50 грам
У казані розігріти масло, обсмажити цибулю, додати курку і теж обсмажити. Потім додати томатну пасту.
Долити воду.
Через десять хвилин додайте подрібнений часник.
Додайте селеру.
Додати гайка.
Також всипте спеції.
Додайте решту воду і варити на повільному вогні.
Коли страва майже готова додати макарони.
Смачного!