Рецепт Чорба з куркою фото

Чорба з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Чорба з куркою - національне блюдо Тунісу. Готується за технологією гасіння, а значить максимально корисне, без зайвого жиру і шкідливих продуктів виникають при обсмажуванні продуктів. Спробуйте!

Опис приготування:

Чорба з куркою - це густий суп з горохом. Нут бажано замочити на ніч, так він краще приготуватися. На першому етапі приготування - після обсмажування курки додаємо половину води разом з томатною пастою. Трохи поварим, близько 10 хвилин, а потім завантажимо решту складових і воду. Доведемо чорбу з куркою до кипіння і доваримо на повільному вогні. В самому кінці додамо макарони, хоча можна і без них. Успіхів і приємного апетиту!

  • Курка - 300 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Чилі перець - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1, 5 L
  • Цибуля - 12 штук
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Гайка - 150 грам
  • Макарони - 50 грам
чорба з куркою - фото крок 1
У казані розігріти масло, обсмажити цибулю, додати курку і теж обсмажити. Потім додати томатну пасту.
чорба з куркою - фото крок 2
Долити воду.
чорба з куркою - фото крок 3
Через десять хвилин додайте подрібнений часник.
чорба з куркою - фото крок 4
Додайте селеру.
чорба з куркою - фото крок 5
Додати гайка.
чорба з куркою - фото крок 6
Також всипте спеції.
чорба з куркою - фото крок 7
Додайте решту воду і варити на повільному вогні.
чорба з куркою - фото крок 8
Коли страва майже готова додати макарони.
чорба з куркою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти