Рецепт Чорба з квасолею фото

Чорба з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рецепт приготування м'ясного супу з овочами і квасолею. Чорба одне з найпопулярніших і смачних страв в Молдавії.

Опис приготування:

Ця страва дуже схоже з східним супом шурпою - смачним, ніжним і легким. У його приготуванні використовується баранина і багато овочів. Приготувати страву дуже легко.

  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Картопля - 3 штуки
  • Вода - 3 L
  • Морква - 2 штуки
  • Баранина на кісточці - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Мал - 1/2 склянки
  • Квасоля - 30 мілілітрів (консерви або варена )
  • Часник - 4 зубчики
чорба з квасолею - фото крок 1
1. В першу чергу потрібно правильно вибрати баранину. М'ясо повинно бути молодим, нежирним, без запаху. Повинна бути білою кісточка, без жовтизни, присутній легкий аромат характерний для цього м'яса.
чорба з квасолею - фото крок 2
2. Баранину промиваємо, від кістки відокремлюємо м'ясо, потім нарізаємо невеликими шматочками і заливаємо холодною водою. У воду додати краплю соку лимона і на півгодини залишаємо. Знову промиваємо м'ясо, разом з кісточкою складемо його в каструлю, заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну і хвилин сорок п'ять варимо.
чорба з квасолею - фото крок 3
3. Поки бульйон вариться, очищаємо моркву і цибулю, цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву соломкою. Приготуємо пассировку: розігріваємо рослинного масла, до прозорості спассіруем цибулю, додаємо моркву, і хвилини чотири тушкуємо із закритою кришкою, помішувати.
чорба з квасолею - фото крок 4
4. Картопля очищаємо нарізаємо кубиками промиваємо. У готовий бульйон кидаємо картоплю. Як закипить зменшуємо вогонь і варимо хвилин п'ять. Промиваємо рис і додаємо в суп після того як картопля закипить. Часник і зелень подрібнюємо додаємо в пассировку і додаємо спеції. Вогонь вимкнений. Всі інгредієнти повинні пропаритися.
чорба з квасолею - фото крок 5
5. Квасоля можна варити або використовувати консервовану. У теплій воді, годин на шість замочити квасолю, рідину злити і варити поки не закипить, процедуру повторити три рази. Потім варити поки не стане м'якою. Додаємо маринований гіркий перець.
чорба з квасолею - фото крок 6
6. Додаємо квасолю, пассеровку, перець і солимо. Треба потомить хвилин 10 на маленькому вогні або в духовці. Блюдо готово.

Схожі рецепти