Сендвіч з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч з ковбасою підніме вам настрій! головне, зробити хрусткі тости і правильно дотримати пропорції. Раджу не додавати зайвих інгредієнтів і не прибирати тих, які я опишу. Дуже смачно.
Сендвіч з ковбасою готується дуже просто. І не дивлячись на назву, таке, здавалося б, звичайне, виходить дуже красивим і апетитним. Сендвічі готують дуже давно. До нас вони дійшли в своєму кращому вигляді, найсмачніші. Я люблю робити бутерброди, сендвічі та гамбургери, для мене це найкраща закуска в будній день. Особливо зручно давати дітям сендвіч з ковбасою в школу, щоб вони не зголодніли. Чоловікові на роботу, та й сама завжди беру з собою. Спробуйте, чудово!
- Хліб - 2 скибочки
- Майонез - 1-2 чайних ложок
- Ковбаса - 1-2 скибочок
- Сир - 1-2 скибочок
- Листя салату - 2-3 штук
- Помідор - 1 штука
Спочатку обсмажити хліб. Можете зробити це в тостері або ж в духовці.
Змастіть вершковим сиром обидва шматочка хліба.
На один скибочку хліба складіть спочатку помідори, нарізані кружальцями.
Зверху покладіть листя салату.
Потім скибочки ковбаси, можете розділити навпіл.
Потім сир.
Зверху покладіть собі шматок хліба стороною, змащеній вершковим маслом. Розділити на дві половинки і protknite shpazhkami або zubochistkami, щоб сендвіч з ковбасою не розпався.